Vendégköny

 Vendégeim véleménye a kozmetikai kezelésekről 

 Az arcom sokáig nem volt kezelve egészen addig, míg rá nem találtam Simon Évára, a Rubin Kozmetikára. Gondoltam a változás érdekében elkezdek egy arc hegkezelő és tisztító kezelést, a mezoterápiát. Már pár alkalom után látványos volt a változás, sokan megkérdezték, hogy milyen változáson megy át az arcom. A kezelés alatt, halk-nyugtató zene szólt, tehát nem csak egy kozmetikai kezelést kapott az ember, hanem pihenést relaxációt. 

    Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egy igényes, minőségi szolgáltatást kapni egy nagyon kedves, munkáját szerető kozmetikustól, Simon Évától.  Én arra bíztatlak, hogy próbáld ki, hiszen fontos néha kiszakadni a hétköznapokból és magunkra is gondolni, ebben a rohanó stresszes világban!

Gábor 24 éves
 
  •  

    Az esküvőnkre készülve kozmetikust kerestem. Ekkor találtam Éva honlapjára az Interneten. Mostmár biztosan tudom, hogy jól döntöttem, amikor őt választottam. Az első alkalommal elmondta pontosan, mire lenne nekem, illetve a bőrömnek szüksége, milyen kezeléseket javasol, hogy a Nagy Napon a sminkem tökéletesen mutasson. Az is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ő egy olyan szakember, aki egészben szemléli a személyiséget, és tudja, hogy nem lehet egy területre fókuszálni, hisz hiába a legdrágább krém, ha nem táplálkozol megfelelően, ha nem pihensz eleget, akkor az egy idő után meglátszik a bőrödön is. Már az első kezelés után is úgy éreztem, hogy lelkileg feltöltődtem, testileg felfrissültem. 

    Éva biztos, mégis finom mozdulatokkal frissített fel, éreztem a törődést, nyugodt légkört teremtett. Az esküvő napján hihetetlen megnyugvás volt számomra, hogy a sok teendő és izgulni való mellett azon egyáltalán nem kellett aggódnom, hogy jól fogok-e kinézni. Tökéletes sminket varázsolt! J Minden feltöltődni, szépülni vágyónak szívből ajánlom!

Dóri 28 éves

  •  

    Igazi élmény mindig, ha Éva kezelésein vagyok! A kozmetikai kezelések során úgy érzem, mintha varázslat történne velem! Életkoromnál fogva a bőrfiatalító kezeléseket szoktam igénybe venni, melynek hatását rögtön látom a tükörben! A masszázsok igazi varázst jelentenek a számomra, mert nyugtatóak, lélek és bőr simogatóak egyben.  Én mindig a kezelések befejeztével már foglalok magamnak időpontot a következő kezelésemre, mert szeretek a saját ritmusom szerint jönni.

Mária 65 éves

  •  

    A lakásomhoz közelebb kerestem kozmetikust, amikor rátaláltam Évára. Számomra roppant kényelmes, hogy mindig tudunk időpontot egyeztetni, hogy fixen minden hónapban ugyanabban az időben jöhessek a kezelésre. A kozmetikai kezelések hatása szemmel látható, melyet a barátnőim is mindig megjegyeznek, hogy milyen szép a bőröm. Éva mindig valami új meglepetéssel készül a számomra. Imádom a krémek illatát, és azt, hogy itt én vagyok a középpontban, ha ide jövök csak én vagyok itt, nincs más.

Ágnes 68 éves

  •  

Kedves Éva!

    Köszönöm a kiegyensúlyozott, harmonikus kezeléseket. Talán elmondhatom, hogy nagyon kevés olyan "Szolgáltatóval" találkoztam, aki a minőséget az odafigyelést, még egy kevésbé jó napján is tudja hozni! Csak ajánlani tudom Mindenkinek, aki egy abszolút vendégközpontú, barátságos hangulatú harmonikus légkörben kíván szépűlni és egyben kikapcsolódni, elszakadni a mindennapoktól!

Örülök, hogy megtaláltam a kozmetikádat!

Köszönettel:

Andi 27 éves

  •  

Tovább>>Arckezelések   

 

 Bejelentkezem most!

 

Szeretettel várlak a megújító arckezelésedre!

Simon Éva holisztikus kozmetikus; +36 20 43 33 147

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus