Névjegy


Simon Éva holisztikus kozmetikus XI.kerület        Simon Éva kozmetikus vagyok az arcfiatalító / anti - ageing arckezelések, és a problémás arcbőrök kozmetikai kezelésének specialistája, holisztikus szemlélet móddal végzem kozmetikai kezeléseimet, a XI. kerületben, saját kozmetikai szalonomban.

    Amit talán érdemes tudni rólam, hogy karrierváltással lettem kozmetikus. Műszaki területen dolgoztam hosszú éveken keresztül logisztikai, és kereskedelmi vezetőként. Az évek múltával egyre inkább kéztetést éreztem, hogy megszerzett tudásommal, és tapasztalataimmal segítsek másokat. Így lettem Kvalifikált Business Coach. Azonban munkám során láttam, hogy sokkal komplexebb segítségre van szüksége a hozzám forduló embereknek. A külső megjelenés és a belső energiák összhangba állítása képez kerek egészet minden emberben. Hihetetlen vágyat éreztem, hogy szószerint széppé varázsoljam vendégeimet.

 

Szakképzettségem

Az évek során több olyan területen mélyítettem el a tudásomat, amely a testi-lelki harmóniát és kiegyensúlyozottságot támogatja, segít az önbizalmad helyreállításában, segít felvenni a harcot az idővel, és megnyerő megjelenést biztosít számodra!

  • Kozmetikai Kezeléseimmel Kozmetikusként szebbé teszem bőrödet, megoldást kínálok bőrproblémáidra! Folyamatos kozmetikai szakmai képzéseken veszek részt, hogy a legújabb, leghatékonyabb kezeléseket bíztosítsam a számodra. Kozmetikai kezeléseimben a hagyományos alapokon nyugvó kozmetikai eljárásokat ötvözöm a holisztikus szemlélet móddal, és a modern kozmetikai eljárásokkal.
  • Egyéni Sminkjeimmel Sminkesként professzionális sminket készítek számodra, vagy akár megtanítalak, hogy készítsd el saját sminkedet, ami hozzád illik.
  • Megfáradt, energiátlan tested Reiki Mesterként szervezeted CSI áramlását harmonizálom, hogy egészségesebb legyen szervezeted, és megszabadulj a stressztől.
  • Lelkedben nyomasztó gondjaidat Acces Bars Facilitátorként Acces Bars kezelésemmel segítelek, hogy a hozott és szerzett tudatalatti gátjaidtól megszabadulj, és önmagad legyél, felszabadulj és szabadon szárnyalva önmagadra találj.
  • Angyal tanárként a meditációs ellazulás, és szellemi megujulás rejtelmeibe vezetlek el

Légy a vendégem; Exkluzív, komplex kezeléseimmel a számodra legmegfelelőbb megoldást kapod a bőrproblémád leküzdésére!

A szép bőr állapotának  fenntartását exkluzív, személyre szabott tanácsadással segítem.

    Testünk és lelkünk szerves egészet képez. Akkor lehetünk igazán boldogok, és kiegyensúlyozottak, ha minden rendben van; kívül - belül! Nem csúfítják el a bőrünket aknék, ráncok, vagy a pattanások után maradt hegek, és a bőrképet csúfító öregségi foltok. Harmonikus környezetben élünk, dolgozunk, és képesek vagyunk kikapcsolni, ellazítani fáradt izmainkat. Tudjuk kezelni a stresszt és tudunk magabíztosan kommunikálni, kapcsolatokat építeni az üzleti és a magánéletben egyaránt. Épen ezért amellett, hogy kozmetikusként megszépítem vendégeim arcbőrét abban segítem őket, hogy testileg - lelkileg - szellemileg megújuljanak, és frissességet, harmóniát, elégedettséget sugározva lépjenek ki szépségszalonomból. Az önbizalommal teli férfi és nő könnyebben létesít párkapcsolatot, könnyebben éri el céljait!

Professzionális bőrmegújító arckezelések bőrbarát hatóanyagokkal Simon Éva holisztikus kozmetikusnál a XI. kerületben Újbudán, jelentkezz be saját kezelésedre!

 

Simon Éva
holisztikus kozmetikus 
+36 20 43 33 147

További, információk; >> Arckezelések     

 

 

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus