Névjegy

 

 

 " Küldetésem, hogy a szép arcbőrre vágyó embereknek szakmai tudásommal segítsek, hogy magabiztos megjelenésük legyen! "   

HIVATÁSOM a SZÉPSÉG!

Simon Éva kozmetikus 
   

 

 
  Kozmetikusként  a kozmetikus alapképézésen túl számtalan szakmai képézésen vettem részt az elmúlt években, és folyamatosan figyelmet fordítok a szépség szakma feljődésére, megújulására.
  • elsajátítottam a kollagénindukciós arckezelés technológiáját, amely roppant  intenzív / invazív kozmetikai eljárás látványos eredménnyel a heges arcbőr kezelésében, valamint arcbőr fiatalító hatása eredményes az elvékonyodott érett arcbőrre. Ehhez az eljáráshoz roppant magas szintű szakmai tudás, és igényesség szükséges!
    Kollagén Indukciós Arcfiatalítás
  • speciális arcmasszázsok, amelyek segítenek az arcbőr vérkeringését fokozni, izomzatát felfrissíteni
  • aroma olajok ismerete, amelyek természetes hatóanyag tartalmuknál fogva szépítik az arcbőrt, és a testet is megújítják, illatuk a lélekre hatóan javítja a kedély állapotot.
  • a soft lézer technológia elsajátításával a kozmetikai kezeléseimben high -tech  luxus arckezeléseket tudok végezni, így vendégeim számára komplex megoldást nyújthatok az arcbőr megújjulásában
  • márka független hatóanyag konferenciákon veszek részt, melyeken a legmodernebb, leghatékonyabb bőrbarát hatóanyagokkal tudok megismerkedni, és ezeket a legfrisebb tudásommal alkalmazom vendégeim legnagyobb megelégedésére
  • smink oktatásaimban arra törekszem, hogy megmutassam a természetes szépség kiemelésének lehetőségeit, szinek harmonizációjának használatával, és megtanulod, hogy te magad hogyan készítsd el napi sminkedet
  • arcbőr szakszerű diagnosztizálása információt ad arról, hogy milyen életkörülmények között, milyen táplálkozási szokásokkal élsz, életmódod mennyiben támogat pozítiv irányban téged    

      Munkámban és szakmai tudásomban a tökéletességre törekszem! Kozmetikai kezeléseim során fontos a vendégeim elégedettsége!
Itt olvashatod vendégeim véleményét>>Vendégkönyv
   

 
      "Jótékonysági munkán a Válaszút Házában"
      Több éves hagyományként szivesen veszek részt azon a szépség napon, ahol kozmetikusként szakmai tudásommal, szeretettel, odafigyeléssel segíthetek a rászorolóknak!
Ilyenkor a szépségszakmából többen összefogunk fodrászok, sminkesek, kéz & láb ápolók, masszörők és segítünk abban, hogy nőnek érezhessék magukat azok az asszonyok, lányok akik nehéz életkörülmények között vannak.

 
                      
 
Akkor lehetünk igazán boldogok, és kiegyensúlyozottak, ha minden rendben van; kívül - belül! Nem csúfítják el a bőrünket aknék, ráncok, vagy a pattanások után maradt hegek, és a bőrképet csúfító öregségi foltok. Harmonikus környezetben élünk, dolgozunk, és képesek vagyunk kikapcsolni, ellazítani fáradt izmainkat. Tudjuk kezelni a stresszt és tudunk magabíztosan kommunikálni, kapcsolatokat építeni az üzleti és a magánéletben egyaránt. Épen ezért amellett, hogy kozmetikusként megszépítem vendégeim arcbőrét abban segítem őket, frissen, feltöltődve távozhassanak szépségszalonomból. Az önbizalommal teli férfi és nő könnyebben létesít párkapcsolatot, könnyebben éri el céljait!
A szép bőr állapotának  fenntartását exkluzív, személyre szabott tanácsadással segítem, hogy te is fenn tud tartani a kozmetikai kezelések eredményét. Arcbőröd ápolását háziápolási tanácsadással segítem.
 

Légy a vendégem; Exkluzív, komplex kezeléseimmel, diszkrét környezetben a számodra legmegfelelőbb megoldást kapod a bőrproblémád leküzdésére! 

Professzionális bőrmegújító arckezelések bőrbarát hatóanyagokkal Simon Éva holisztikus kozmetikusnál a XI. kerületben Újbudán, jelentkezz be saját kezelésedre!

Szeretettel várlak bőrmegújító arckezelésedre!

Simon Éva
kozmetikus 
+36 20 43 33 147 Jelentkezz be most!

 

                    Kapcsolat. Helyszín.

 

               További, információk; >> Arckezelések     

 

 

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus