Új Évi Fogadalmak; Új Év, Új Élet!

2020.01.02 22:07

    Beköszöntött a 2020.-as év, amely bizonyára változást hoz a te életedbe is. Vannak akik szerint 2020 a nők éve lesz, mivel a 2 -es  női szám, a női principiumé.

Ilyenkor, új év táján sokan  fogadkozunk, hogy mit fogunk másképp csinálni, milyen régi szokásunktól akarunk megszabadulni. Érdemes átgondolnod, hogy neked milyen szokásaid vannak.

 Mely szokásaid hasznosak a számodra, és mely szokásaid gátolnak téged. Ugye el sem hiszed, hogy lehetnek olyan szokásaid, melyek károsítják a mindennapi életedet. 
   

Most ülj le, csendesítsd el az elmédet akár egy kellemes, lágy zeneszó mellett, és készíts egy listát. Hogy mi legyen ebben a listában? Egyszerűen most csak írd le, hogy milyen dolgokat szoktál csinálni, és ezek milyen rendszereséggel ismétlődnek az élettedben. Legyen ez egy egyszerű felsorolás;

kezd reggeltől estig / hétfőtől vasárnapig

     

jó vagy rossz a számodra 

megnyugtat vagy stresszes a számodra

kellemes időtöltés vagy szükséges rossz

muszály neked csinálnod vagy más is csinálhatná helyetted

van - e én időd; mikor, mennyi

Most minden tevékenységed mellé írd oda, hogy ez a tevékenység hasznos, jó-e a számodra, szükséges vagy szereted-e csinálni.

Ha ezt megteszed, akkor kialakul egy kép a napi tevékenységedről, melyek lesznek, azok amelyeket elhagyhatsz, és helyettük új szokásokat vehetsz fel, amelyek örömet szerezhetnek a számodra. Lehet ez sport, kirándulás, szellemi tevékenység, több idő a családdal. 

Vagy beiktatod az életedbe az "énidőmet", lehet ez reggeli szépség meditáció, amivel belső szépséged kifelé áramlásával sugározhatsz környezeted felé. Növelheted önbizalmad!

Ne csak fogadkozzál, hanem legyen célod! És ezt hogyan tudod megvalósítani? Ha határidőt tűzöl a célod mellé, hogy mikor, milyen rendszerességgel fogod csinálni. Ja, és következetesen beismered, hogy mit valósítottál meg, és mit nem csináltál meg! 

Legyen csodás a 2020.-as éved!

Kérdésed van, segítséget kérsz? Hívj, és segítek! 

Simon Éva holisztikus kozmetikus

+36 20 43 33 147

simoneva@rubinkozmetika.com

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus