Reiki a gyógyító élet energia

 A Reiki világszerte ismert japán eredetű módszer, mely a természetes gyógyulást, a szervezet energiáinak helyreállítását szolgálja. A 19. század második felében Dr. Mikao Usui, aki útjára bocsátotta ezt a csodás isteni, gyógyító energiát. 

    Az emberi szervezetben energiaközpontok - csakrák vannak, melyek működési zavarai esetén gyengül az emberi test, és amelyik csakrával probléma van az "alul működik" és zavart okoz az egész szervezet számára. A Reiki kezelés a csakrákat 

A Reiki kezelésemmel számos problémára nyújthatok segítséget, melyből csak néhányat emelnék ki:

  • megelőzés, a szervezet energia  - egyensúlyának fenntartásával
  • gyógyulási folyamat segítése
  • méregtelenítés támogatása
  • fájdalomcsillapítás
  • stressz oldás
A Reiki kezelésnek az energiaszint stabilizálásaban van fontos szerepe. A Reiki egy természetes  terápia, egyszerűen azt használja fel, ami a természetben megtalálható, a tiszta energia.
 
Példák az Reiki Energia alkalmazásra
    Bokasérülés után  50 éves hölgynél naponta alkalmazott helyi Reiki kezeléssel sikerült elérni, hogy 1 hét után már lábra tudott állni, és nem kellett alkalmazni a gipszet. Nyílvánvalóan szükséges volt a láb pihentetése is, azonban a véraláfutás sokkal hamarabb feszívódott, és járóképes lett 2 hét után a kezelt hölgy.
 
    Rendkívül szemléletes példa, hogy lányom veseműtétje után alkalmazva a Reiki energiát a kezeléseimet követeően nagy mértékben csökkentek a fájdalmak, és sokkal elviselhetőbb lett a mindennapi helytállás a munkában lányom számára. Végtagjai átmelegedtek, a vérkeringése fokozódott, rőnléte javult, és kedélyállapota is sokkal jobb lett. A Reiki kezeléseket a mai napig alkalmazom lányomnál, aki ma már 35 éves és teljes értékű életet tud élni.
Arra inspirállak téged is, hogy ne félj kérni magad vagy bármely szeretted számára a Reikivel kombinált Meditációs Kezelést
 
 
 
vagy hívj telefonon időpon kérésre;    +36 20 43 33 147
 
Szeretettel Várlak:
Simon Éva

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus