Bielenda Natur Kozmetikumok

    2015.augusztusától a BIELENDA PROFESSIONAL termékcsalád kozmetikumaival végzem exkluzív arckezeléseimet, amelyek már az esztétikai kozmetikai kezelések követelményeinek felelnek meg. Ebből az alkalomból mutatom be nektek a BIELENDA márkát!

A BIELENDA cég filozófiája;

 "Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk a szépség és harmónia megőrzéséért"

A BIELENDA kozmetikai termékek 1990.óta Krakkóban  készülnek. A BIELENDA a legkorszerűbb technológiákat a természet erejével, hosszú évek tapasztalataival, tudásával és szenvedélyével együtt alkalmazza saját fejlesztésű laboratóriumában. A kozmetikumok növényi kivonatokat, gyümölcsöket, és gyógynövényeket, agyagot, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta, borostyánkő kivonatot, aranyat, őssejteket, hyaluronsavat, vitaminokat tartalmaznak. A gyártási folyamat a legmagasabb minőségi előírásnak felel meg, amelyet a nemzetközi minősítések is igazolnak. 

    A Kozmetikai és Dermoesztétikai kezeléseket kínálok vendégeim számra, melyeket magasfokú szakmai tudással végzek. Szalonom Bielenda Referencia Szalon. Külön szakmai továbbképzéseken sajátítom el az új hatóanyagok és kozmetikai kezelések hatás mechanizmusát, és alkalmazását

A termékeket nem tesztelik állatokon, csak bevizsgált ökológialag engedélyezett alapanyagokat használnak fel! Számtalan siker a világ 39 országában, amely megyőz arról, hogy ezeket a kozmetikumokat használjam a TE arckezelésed során is!

  • Acne Stop bőrtísztító-normalizáló arckezelés
  • S.O.S Komfort nyugtató, érfalerősítő arckezelés
  • Szépség Elíxir Anti Ageing hatású Argán növényi őssejtes arckezelés
  • Kolloid Arany Ránctalanító, bőrfiatalító, nyugtató hatású arckezelés
  •  

Mielőbb próbáld ki magadon a kezelések csodás hatását!

Várlak az első kezelésedre; Online Időpont Foglalás

Simon Éva holisztikus kozmetikus; 06 20 43 33 147

 

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus