Bielenda Natur Kozmetikumok

2015.08.03 09:51

2015.augusztusától a BIELENDA PROFESSIONAL termékcsalád kozmetikumaival végzem exkluzív arckezeléseimet, amelyek már az esztétikai kozmetikai kezelések követelményeinek felelnek meg. Ebből az alkalomból mutatom be nektek a BIELENDA márkát!

A BIELENDA kozmetikai termékek 1990.óta Krakkóban  készülnek. A BIELENDA a legkorszerűbb technológiákat a természet erejével, hosszú évek tapasztalataival, tudásával és szenvedélyével együtt alkalmazza saját fejlesztésű laboratóriumában. A kozmetikumok növényi kivonatokat, gyümölcsöket, és gyógynövényeket, agyagot, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta, borostyánkő kivonatot, aranyat, őssejteket, hyaluronsavat, vitaminokat tartalmaznak. A gyártási folyamat a legmagasabb minőségi előírásnak felel meg, amelyet a nemzetközi minősítések is igazolnak. 

A termékeket nem tesztelik állatokon, csak bevizsgált ökológialag engedélyezett alapanyagokat használnak fel! Számtalan siker a világ 39 országában, amely megyőz arról, hogy ezeket a kozmetikumokat használjam a TE arckezelésed során is!

  • Acne Stop bőrtísztító-normalizáló arckezelés
  • S.O.S Komfort nyugtató, érfalerősítő arckezelés
  • Hydra-Hyal 2 Injection fiatalító, volumennővelő arckezelés
  • Szépség Elíxir Anti Ageing hatású Argán növényi őssejtes arckezelés
  • Kolloid Arany Ránctalanító, bőrfiatalító, nyugtató hatású arckezelés

Mielőbb próbáld ki magadon a kezelések csodás hatását!

Várlak az első kezelésedre; Online Időpont Foglalás