PROBIOTIKUS Bőrvédő Hatású Arckezelés

2018.10.28 12:22

Bőrvédelem Probiotikus arckezelés XI. kerület Simon Éva kozmetikus Az emberi bőr mikrobiológiája egyedülálló mikroorganizmusok alkotta rendszer, amelyek a bőrfelszínen élnek. Sok éves klinikai, BIELENDA  PROFESSIONAL Kutatólaboratóriuma szakértői által végzett kutatás bizonyítja, hogy ez a rendszer olyan egyedi, mint a DNS- kód. A mikrobioták, amelyek a bőr felszínén élnek egyedülálló hatást gyakorolnak a bőr egészséges műkődésére. 

A mikroorgazmusok által kiválasztott probiotikumok jótékony hatást fejtenek ki a megfelelő bőrbaktérium flóra fenntartásával és csökkentve a kórokozok elszaporódását a bőrfelszínen. A kórokozók elszapordása vezethet pl. az akné képződéséhez, amely gyulladt, irritált bőrt eredményezhet, és a kezeletlen, aknés arcbőr hegesedik. 

A megfelelő bőrbaktérium flóra fenntartásával csökkentjük a kórokozók elszaporodását a bőrfelszínén. A városi ember számára nem is hinnénk, hogy milyen káros a szmog, az oxidatív stressz, az UV sugárzás, a gépkocsikból kiáramló benzin gőz, amelyek ellen védeni kell bőrünket, mert akár 

 • gyuladt, viszkető bőr, mely kellemetlen bőrképet mutat
 • a szabadgyökök az öregedési folyamatokat gyosítják fel
 • pigmentációs foltok, melyek ideje korán öregítik a bőrt
A PROBIOTIKUS KOMPLEX - PREBIOTIKUS TERÁPIA bőrvédő hatású arckezelés hatóanyagai;
 • Symbiotc komplex - erősíti a bőr természetes védelmi (barrier) finkcióját, biztsítja a bőr mikrobiobiótáinak egyensúlyát, ezáltal kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrt, helyreállítja a diszfunkcionális bőr működését, mint a túlzott faggyútermelés. Javítja a bőr állapotát, hidratálja a száraz vízhiányos bőrt, mely korán ráncosodik, és kellemetlen húzodó érzést kelt.
 • Bioprotection Shield - védi a bőrt a nagyvárosi külső tényezők okozta káros hatásaitól; UV sugárzás, szénpor, nehézfémek, és egyéb levegő / víz szennyeződések
 • B-glükán - poliszacharid, amely javítja a bőr védő mechanizmusát, fokozza a bőr regenerálodó képességét, intenzíven nyugtatja a bőrt, gyulladásgátló, hidratáló hatású.
 • Chiamag olaj - Omega 3 és Omega 6 zsírsavak legmegfelelőbb arányát tartalmazza, jól felszívófik a bőrbe! Gyulladásgátló, regeneráló, antioxidáns, hidrítáló hatású

Tudni szeretnéd, hogy neked javasolt-e ez a kezelés? Igen, ha;

 • száraz, dehidratált a bőröd
 • érzékeny a bőröd
 • stresszes, szennyezett levegőjű környezetben dolgozol, vagy a nagyvárosi levegőn élsz
 • gyógyszer szedés következménye képpen meggyengült a bőröd ( gyógyszer szedés befejeztével)
 • aknéra hajlamos a bőröd
A kezelés során mezoterápiával történik a szérum bevitele a bőrbe, és egy finom, selymes hatóanyagokkal átítatott fátyolmaszk juttatja be bőrödbe a további értékes hatóanyagokat!
 

Jelentkezz be most a PROBIOTIKUS KOMPLEX kezelésedre, melynek ára; 16.000Ft

 
Mobil; Simon Éva holisztikus kozmetikus +36 20 43 33 147
 
 

 Jelentkezz be most!

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus