Itt az őszi bőrápolás ideje

2019.09.28 16:27

Őszi bőrápolás Simon Éva kozmetika XI.kerület   

Itt van az ősz, itt van újra! Hűvösebbre fordul az idő, kevesebbet süt a nap. Ruhatáradat átváltod a melegebb ruhákra, és ahogy az ősz színeibe burkolózik a természet, te is változol! Akár hölgyekről vagy urakról van szó.

A tükörbe nézve látod, hogy milyen nyomokat hagyott arcbőrödön a nyár;

  • Mennyire szárította ki arcbőrödet a tengeri szél a nyaralás során? 
  • Újabb apró ráncokat fedeztél fel az arcodon?
  • Érzed, hogy a nyáron használt arckrémed már nem igazán jó érzés a bőrödnek? 
  • Elszíneződések, kis barna foltocskák, amelyek öregebbnek láttatnak a korodnál?

Nos ezek a tünetek segítségért kiáltanak! Itt az idő, hogy ne halogasd tovább arcbőröd őszi szakszerű bőrápolását! 

! Rendkivül fontos, hogy a jelenlegi állapotot újra diagnosztizáljuk, és megbeszéljük az őszi szépségkúrádat!

  • Óriási tévhit, hogy a napfény jótékony hatású az #aknés# bőrre! Ez csak látszólagos, mert átmeneti a javulás, és az arcbőrön az elszáradt szarúpikkelyek, eltömődött faggyúmirigyek arctisztító kezelés után kiáltanak!
  • Az #érzékeny, rozaceás# arcbőrön csak ronthatott az UVA/UVB sugárzás! Mielőbb meg kell kezdeni az érfalak erősítését, a gyulladás csökkentését!
  • A szarkalábak elmélyülhetnek megfelelő bőrtáplás hiányában, azonban hialuronsavas, kollagénes arckezeléssel megállíthatjuk ezt a folyamatot. Nagyszerű az ultrahangos kezelést, melyet a 30+ korosztálynak már javaslok. Az érett bőrnél mélyrehatóbb kezelést kell végeznünk, itt már a mezoterápiás, vagy soft-lézer kezelés, amely látványos eredményt fog mutatni arcbőrödön.
  • A pigment foltok halványítására mikrodermabráziós bőrcsiszolás, és folthalványító szérumok alkalmazása már elkezdhető ősztől
  • A #kollagénindukciós kezelés# a bőr sejtjeinek kollagéntermelését serkenti, és ha ehhez még mezoterápiás bőrtáplálást alkalmazunk #növényi őssejtekkel# sokkal intenzívebb eredményt tudunk elérni!
  • A #soft-lézer# igazi luxus kezelés, mely hosszabb távon táplálja a bőrt, és látványos megoldást nyújt bőrproblémádra.

Az esti arctisztítás rendkívül fontos, hogy a napi szennyeződésektől megtisztítsuk az arcbőrt, ez lehet; arctej, 3 in1 lemosó, tonik ( a bőr ph értékének egyensúlyban tartására). Éjszakára  használd éjszakai arckrémet, mig nappalra most már nem az UV védelem a fő szempont az arckrémednél, hanem a hideg időjárás elleni védelem! Mindig bőr specifikus kell, hogy legyen az arckrémed, és az arctisztítód. 

Ajánlom, hogy arcbőröd változásához igazódva válts őszi bőrápoló készítményekre, amelyhez szakszerű tanácsadással segítelek.

Ne halogasd az időt, mielőbb legyen ragyogó az arcbőröd, és vonzó a megjelenésed!
 
 

 Jelentkezz be most!

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus