Modern Ellazulás

Keresed a belső nyugalmad? Ideje rendezned a fejedben uralkodó káoszt?  Akkor a mély relaxációs lélekterápiás kezelésem neked ajánlom! Nem csak a hírességek, filmsztárok élvezhetik a meditációs gyakorlatok jótékony hatását, hanem te magad is! Neked is jár ez a szellemi felszabadulás, amellyel megújulhatsz, és hatására tisztán láthatod gondjaid megoldását! Kapcsolódj ki, szabadulj meg a stressztől! 

    Modern Ellazulás amelyben részed lehet! Kikapcsolás a hétköznapi mókuskerékből, amely határidőkkel, csekk befizetésekkel, és mások által megfogalmazott elvárásokkal nyomaszt téged.  Nap közben totál multifunkcióban "működsz"; telefonálás, e-mailek megválaszolása, állás keresés, jelentések készítése, vállalkozásod fejlesztése, gyermek nevelés , családi gondok. Esetleg ezek mind  halmozottan nyomasztanak. A kezelés hatására megnyugszik a szellemed, közelebb kerülsz a valós énedhez, és akár a betegségeid tünetei is csökkenhetnek. A "modern - nyugati orvoslás" is gyakran emlegeti kisérő terápiaként a stressz, a depresszió, a szorongás kezelését meditációval. A lélekterápiás kezelésem alatt kiszakadsz a hétköznapi környezetedből, és a kezelés ideje alatt kapcsolatot teremtesz a belső éneddel, szíveddel, testeddel.  Az általam végzett mély reláxációs lélekterápiás kezelés vallási nézetektől függetlenül bárki számára hatékony a "belső én" megismeréséhez. Teljes személyiséged feltöltődik, összhangba kerül a tested - lelked - szíved - értelmed - kreativitásod!

    Stressz, Félelmek álmatlanságot, határozatlanságot, döntés képtelenséget, állandó szorongást okoznak, amelytől megszabadulhatsz! Kérdezheted, hogy miért is? Mert az életed kész sablonjai gondolataidat bekorlátozzák, a gondolati korlátaid határt szabnak életed alakulásának! 

Mély relaxációs, meditatív kezelésem új energiákkal tölt fel téged, érzéseid felszabadulnak, keress határidőnapolódban időt magadnak, hogy önmagadra találj!

Bejelentkezés Most

 

Szeretettel Várlak; Simon Éva

 

 

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus