Miért igényli a férfi arcbőr a kozmetikai kezelést?

2018.02.18 11:44

férfi kozmetikai arckezelés XI. kerület Simon Éva Holisztikus kozmetikus      A férfiak arcbőre ugyan úgy igénybe van véve, mint a nőké vagy talán még jobban ki van téve a mechanikai sérüléseknek. A borotválkozás mechanikai sérüléseket okoz a férfi arcbőrön, mely akár fájdalmas, látványos nyomokat is hagyhat. Az arcszeszek sajnos nem ápolják a férfi arcbőrt. 

    A férfiak bőrszerkezete más, mint a nőké, így más összetételű kozmetikumokat kíván. Több kollagénre van szükségük, és a férfiak esetében fokozottabb a faggyútermelés. Az eltérő bőrszerkezetnek köszönhetően valamivel később jelentkeznek a bőr öregedési folyamatainak jelei. Azonban a bőr szárazsága - vízhiány, rozacea, akné életkortól függetlenül jelentkeznek az arcbőrön. A bőr problémák sok esetben genetikailag öröklődnek, és az életkörülmények, a táplálkozás is nagy mértékben hozzájárulnak a bőr állapotához. A megfelelő szakszerű bőrápolás enyhíti a rozaceás bőr fájdalmas, égő érzését. Aknés bőr esetében javítja a bőrképet, és sokkal vonzóbb megjelenés érhető el a rendszeres kozmetikai kezelésekkel.

Az általam használt BIELENDA és CHATARELLE kozmetikai készítmények lehetővé teszik, hogy a férfi vendégeim számára speciális kezeléseket bíztsosítsak, amelyek táplálják, és megújítják az arcbőrt;

  • Személyre szabott kezelési tervekkel
  • Exkluzív környezetben végzett kozmetikai arckezelésekkel
  • Bőrbarát hatóanyagokkal
  • Magas szintű szakmai felkésültséggel
  • Bőrápolás tanácsadással
  • High - Tech elektrokozmetikai eszközökkel

Figyelembe véve a férfiak bőrének rostszerkezetét, a férfiakat ért környezeti ártalmakat, a genetikailag öröklött bőrtípust egyértelműen kimondhatjuk, hogy a férfiaknak igenis szüksége van a rendszeres szakszerű arcápolásra, amely ma már természetes! Kérj időpontot a saját kezelésedre, hogy neked is segíthessek!

Simon Éva 
holisztikus kozmetikus
+3620 43 33 147

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus