Lélek Terápia Access Bars kezeléssel

2017.01.12 13:49

Access Bars kezelés Simon Éva    

    Bároknak a fejünkön lévő 32 pontot nevezzük, amelyben tároljuk emlékeinket, gondolatainkat, érzéseinket, hiedelmeinket, szorongásainkat.

A Bar-ok futtatása révén az agyhullámaid lelassulnak. Előjöhetnek emlékképeid a gyermekkorodból, korábbi életeidből. Ezek a tudatalatti emlékek okozzák szorongásaidat, akkor is ha tudni akrsz róla, akkor is, ha nem akarsz tudni róla. A kezelés folyamán felszínre kerülnek az életed eseményei és jelen leszel a saját életedben. Fizikai síkon is lehetnek érzéseid, amelyek esetleges fájdalom formájában is megnyílvánulhatnak. Azonban a lélek terápiás kezelés során megtudjuk, hogy ezek valóban a te érzéseid vagy valaki mását vetted át. Régóta fennálló betegség esetén megtudhatod mi a valós lelki oka a fizikai fájdalmadnak. 

    A lélek terápiás kezeléseim során megtanul a tested befogadni, és elindulsz a változásod útján. Mikor lesz igazi változás? Ha megtanul a tested befogadni, és te magad lehetővé teszed s testednek, hogy választása lehessen, akarja-e azt, amihez eddig ragasztkodtál. Életed minden területén meg van a lehetőséged a változásra.

A bárok futtatása során rengeteg elektromos kisüléssel van dolgunk, ez energiát vesz igénybe. A lélek terápiás kezelés során a gondolataid elektromos alkotórészeinek kisülése történik.

    Ha nagyon gondolkodó tipus vagy, akkor ezek az agyi tevékenységek zömmel másoktól átvett gondolatok, érzések, érzelmek. 

Reményeid, álmaid valósággá válnak, ha engeded, hogy szabadon áramoljon feléd az energia.

 

 

    Kapcsolat. Helyszín.

Időpont foglalás Simon Éva terapeuta; +36 20 43 33 147