Jótékonysági Szépségnap az Üdvhadseregnél, a Válaszút Házában

2017.11.20 11:01

    Az Üdvhadsereg szervezésében 2017.11.18.-án szépségnapot tartottunk olyan hölgyek számára, akik életük jelenlegi szakaszában talajt vesztettek lábuk alól, nehéz helyzetben vannak. Teljes körű szépség programot állítottunk össze a hölgyek számára, akik életkorban a 20 - 60 közöttiek voltak. Kéz és láb ápolás ( manikür, pedikür), fodrászat, kozmetika, henna festés. Én magam kozmetikusként dolgoztam az egész napos programon, és roppant szerencsés helyzetben voltam, mivel a Bielenda cég - amelynek termékeivel én magam is végzem a kozmetikai kezeléseimet - magyarországi képviselője a Beauty Partner Kft. igazgató asszonya; Madarász Alla pártfogásába vette a kozmetikus programot és csodálatos anyagokat biztosított a kozmetikai kezelésekhez. Valamint azt is lehetővé tette a rendezvényen résztvevő hölgyek számára, hogy kozmetikai ajándék csomagot kapjanak, melynek használatával a minden napi arcápolásukhoz kaptak krémeket. 
    Az Üdvhadsereg munkatársai nap mint nap odaadó munkát végeznek a intézmény falai között, és ingyen konyhával is segítik a rászorulókat. Mint megtudtam adomány gyűjtéseket is végeznek a részorulpk számára.
    Én magam kozmetikusként végeztem kozmetikai kezeléseket, varázsoltam széppé néhány hölgy bőrét. Rajtam kívűl még kozmetikus kolléganők, manikűrösök, pedikűrösök, és fodrászok is dolgoztak a nap folyamán a szépségápolási program jegyében. Nehéz sorsú asszonyokkal, lányokkal találkoztam, akiknek nagyon nagy segítség volt ez a nap. A részvevőkkel való beszélgetéseim során rendkívűli embereket, és sorsokat ismertem meg. Jól eső érzés volt, hogy bíztató szavakkal, szeretettel segíthettem.
    Csodás élmény volt ez a nap, én magam rendkívül sokat kaptam azoktól az asszonyoktól, akikkel találkoztam.

Simon Éva
kozmetikus

   

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus