Jószolgálati Szépségnap a Válaszútházában!

2019.10.12 09:29

Jótékonysági munka szépségnapon Simon Éva kozmetikus

Ismét megrendezésre került a Válaszútházában a Szépségnap, melyen kozmetikusként örömmel vettem részt! 

    A Válaszútházában olyan emberek ( férfiak, nők ) élnek átmenetileg, akik elvesztették a talajt a lábuk alól, és segítségre szórulnak. Ezen a rendezvényen kozmetikusok, kéz és lábápolók, fodrászok veszünk részt önkéntes munkán. Lehetőséget adunk az itt élőknek, hogy szépüljenek, és ezzel javítja esélyeiket a társadalomba való visszaintegrációba. 

    Én magam ilyenkor szépítő arckezeléseket végzek, mellyel felfrissítem a kedves hölgyek és urak bőrét, és ezáltal sokkal megnyerőbb lesz a külsejük! Hogy miért jó, vagy miért fontos ez? Azért mert nekik nincs pénzük rá, hogy elmenjenek egy kozmetikai szalonba, viszont szeretnének munkahelyet találni maguknak, és szeretnék jól érezni magukat a bőrükben. Szeretnék, úgy érezni hogy ők is fontosak, számítanak. Tehát ezt kapják meg tőlem az odafigyelést,, és a törődést egy prémium kategóriás arckezeléssel. Ilyenkor természetesen beszélgetünk is megosztják velem életük nehéz helyzetét, sorsukat. Jól esik a kedves hölgyeknek, uraknak a törődés, a kedves biztató szó, és a SZERETET, melyet kapnak.

    A program végén fotók készülnek a résztvevőkről, melyet az önéletrajzukhoz tudak csatolni, így sokkal nagyobb eséllyel indulhatnak egy munkehyi állásinterjúra. Számomra megható a mérhetetlen hála, és szeretet, ami ezekben a kedves emberekben van! Örömmel tölt el, hogy ismét segíthettem szakmai tudásommal, és emberi odafigyeléssel!

Simon Éva
kozmetikus

Legyél te is részese szakmai és, jószolgálati munkámnak! Iratkozz fel hirlevelmre, és közvetlenül téjokoztatlak munkámról, a legújabb kezelésekről.

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.



+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus