Holisztikus szépségápolás a testi-lelki harmónia jegyében

2015.06.14 12:52

A szép bőrért, és a magabiztos megjelenésért

A jó megjelenés, a magabiztos fellépés az üzleti és a magánéletben egyaránt fontos. Az életmód, a helytelen táplálkozás, a túlhajszolt stresszes élet, az erős napfény, a szél, a hideg mind-mind nyomot hagy a bőrön, súlyos nyomokat hagy az arcon is! A bőrünk ápolása azért is fontos, mert ez a „második tüdeje” az emberi szervezetnek nagy szerepe van a szervezetünk oxigén ellátásában, valamint izzadás során, bőrünkön keresztül távoznak a szervezetben összegyűlt méreganyagok. Az izzadtság, mint toxikus anyag rongálja a bőrt, amely a „testünk felszíni takarója” ezért gondos, szakszerű ápolást igényel, hogy szép legyen a bőrképünk, és funkcionálisan is jól működjön! Valamint nem elhanyagolható, hogy bőrünk vonzó külsőt biztosítson számunkra.

A hagyományos elektrokozmetikai eljárásokon túl olyan személyre szabott holisztikus kozmetikai kezeléseket alkalmazok vendégeim számára, amellyel kiemelkedő eredményt érhető el a problémás bőrök kezelésében! Ennek a speciális kozmetikai kezelésemnek az alappillére a Feng Shui Ötelemtana, és a kezelendő személy személyiségének összehangolása személyiség jegye alapján.. Ez a több ezer éves tudomány nem csak a térrendezésben használatos eszköz, hanem az egészség megőrzésében is!

Az Ötelemtan  ősi energiáit alkalmazom probléma megoldó kozmetikai kezeléseim során.
Most a nyári időszakban nem csak a káros UV sugárzástól kell védeni a bőrünket, hanem oda kell figyelnünk a bőr vízháztartására, vízhiányának pótlására. A ráncosodás elkerülése, az alapvető, egészséges bőrfunkciók, a keringés fenntartása érdekében.  A hidratáló kezeléseimmel a VÍZ ELEMET a tengervízből származó összetevőkkel pótlom, mint a tengeri alga, vagy a tengeri gyöngyőrlemény.

A FÉM ELEM a gyönyörű bőr átjárhatóságáért, bőrlégzésért felelős, és hatása az elektrokozmetikai eszközök által (ultrahang, mezoterápia…) érvényesül. A fém ásvány - az arany - jótékony hatásával életre keltem a fáradt, élettelen arcbőrt.

A gyulladt, rozaceás, aknés bőrre a FÖLD ELEM sejt szinten tudja biztosítani a tápanyagokat. Így a gyulladt, rozaceás bőrt csillapítja, az olajos bőrön pedig egyensúlyba állítja a túlzott faggyútermelést. A természet natúr, organikus összetevőjű gyógynövényei a FA ELEM, mely frissítően hatnak a bőrre, visszapótolják a hiányzó tápanyagokat.

A TŰZ ELEM ősi élénkítő vérbőség, és anyagcsere fokozó hatásával az anyagcsere folyamatok felélénkülnek. A sápadt, fakó, élettelen bőr felélénkül, és megfiatalodik a pezsdítő tűz hatásától. Az élénkítő, ébresztő masszázs is, mellyel a bőr élettani folyamatait tudom fokozni szintén tűz elemű.

A holisztikus kezeléseimmel, a személyes konzultáció, és bőrdiagnosztizálás után az ősi elemek megfelelő alkalmazásával teremtem meg a yin és yang egyensúlyát. A bőrproblémák, rozacea, akné, olajos/zsíros, száraz, vízhiányos, ráncos, pigment foltos bőr melyre hatékony kezelést biztosítok vendégeim számára.

A meditatív stresszoldó szépség programommal, a kezelés során vendégem teljesen kikapcsolódik, a szervezet energia - CSI - áramlása megélénkül. A csakra harmonizációval pozitív energiák segítik az összegyűlt stressz oldását. Ennek eredménye képen az alkalmazott hatóanyagok sejtszinten, sokkal jobb hatásfokkal szívódnak fel, és látványosabb eredményt mutat a vendégek bőrén a kezelés. Igazán megújulva testi-lelki egyensúlyukat érezve, pozitív energiával feltöltve távoznak meditatív stresszoldó szépségprogramjuk után vendégeim. Igazi flow élmény ez a típusú élménykezelésem.

A holisztikus kozmetikai kezeléseket hölgyek és urak számára egyaránt ajánlom, hiszen az igényes megjelenés, az ápolt bőr, a jó közérzet nem csak a hölgyek kiváltsága. Minden új vendégem számára egyéni szépségprogramot állítok össze az életkornak, a bőrproblémának, élethelyzetnek megfelelően. Így akár kismamák, és egészségi problémával küzdő vendégeim számára is  megoldást nyújtok bőrproblémáikra holisztikus kozmetikai kezeléseimmel.

Az ápolt, szép bőr, a magabiztos megjelenés mindenkinek jár!

Szeretettel várom

Simon Éva

kozmetikus, szépségterapeuta

 

 Jelentkezz be most!

 

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus