FRISSEBB, FESZESEBB, SZEBB ARCBŐR!

2019.05.17 09:06

Tavaszi Újdonság! Tenderialgás, gyümölcsös, növényes pakolások!

A csalános - ciromfüves pakolás olajos arcbőrre javasolt, a túlzott faggyútermelés visszaszorítására. Tengeri algás bőrtápláló pakolás Simon Éva kozmetika XI.kerület
A csalán méregtelenítő hatása rendkívül hatékony az aknéra, miteszerekre. 

Az ananász-papaja pakolás világosítja a fáradt, elszürkült arcbőrt. A kisebb mértékű pigmentációs foltokat is nagyszerűen halványítja!

És hát a kedvencem a nagy sláger, az ibolya pakolás! Nagyszeű hidratáló, tápláló hatása révén feltölti a fáradt száraz arcbőrt, a ráncokat kisimítja.

Min három pakolás bőrmegújító hatása révén sokkal fiatalosabb, üdébb bőrképet eredményez a kezelés után. A kezelések kombinálhatók ultrahangos szérumos bőrtáplálással. Minden esetben javaslom az egyéni konzultációt, mely alapján rád szabott kezelési terv alapján történik a te arckezelésed. Az arckezelések során személyes tanácsadással is segítelek külünös tekintettel a tavaszi megújjulásra, hogy egész szervezeted megtisztuljon, és feltöltődjön!

Kezd el időben a tavaszi bőrápolási kúrádat!

Simon Éva holisztikus kozmetikus +36 20 43 33 147

 

 Jelentkezz be most!

 

Kapcsolat. Helyszín.

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus