Fokozott vírus és baktérium elleni védelem a kozmetikában

2020.03.12 17:43

Virus és baktérium elleni védelem Simon Éva kozmetika   Nálam a kozmetikában rendkívül fontos, hogy patika tisztaság legyen! 
A kozmetikai kezelések igen komoly körül tekintéssel, és odafigyeléssel történnek, mivel az olyan dermoesztétikai kezelések, mint a kollagénindukciós arckezelés egy esetleges fertőzés esetén problémát okozhatnak. 
A hétköznapokban is fontos a virus és baktérium elleni védelem!

 
   

Környezetbarát vírus, és baktérium elleni védelem

Olyan tisztítószereket és fertőtlenítőszert használok, amelyek környezetbarát termékek! Nem okoznak bőr irritációt!

A kozmetikai kezelések során a különböző pakolások ( tengeri alga, szibériai kék agyag, zöld antibakteriális pakolás) a lemosókendőket gyakran megfogják. G1 mosópor bíztositja, hogy csodás fehérek maradjanak a textilek! Nem használok külön fehérítőszert! A Disinfectant fertőtlenítő szer felületekre, és textilekre egyaránt alkalmazható! Ami fontos, hogy nem okoz bőrirritációt, nincs kellemetlen klóros szaga sem! A Super 10 tisztítószert használom felmosásra, takarításra is egyaránt. Kis mennyiség is erős hatásfokkal  látványosan tisztít!

Az elektrokozmetikai eszközök kezelőfejét minden kezelésnél külön fertőtlenítem!

A textilek mosása teljesen elkülőnítve történik 95 fokon!

Annak tanusága képpen, hogy mennyire védik az élővilágot a tisztítószek, és fertőtlenítőszerekCape Townban, Dél Afrikában 25.000 kőolaj szennyezett pingvin életet mentették meg azzal, hogy ezekkel a tisztítószerekkel tisztították meg őket!  

Én magam a saját háztartásomban is ezeket a készítményeket használom magam és családom elégedettségére!

Két vendég között a Sanytol levegő fertőtlenítőt használom, a levegő fertőtlenítésére!  Kézmosásra pedig Innosept fertőtlenítőszert használok én magam is és a vendégek is!

Tehát hidd el tökéletes bíztonságban vagy a kezelések során úgy szakmailag, mint a vírus és baktérium elleni védelemben!

Szeretettel várlak a kozmetikai kezelésedre;

Simon Éva
holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147

 

 Jelentkezz be most!

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus