Exkluzív Ajándékkártyák hölgyek és urak részére

2019.11.26 20:51

#Karácsonyi Ajándékkártya, exkluzív ajándék!
Ez az ajándékkártya nagyszerű karácsonyi ajándék férfiak számára! Ez a kozmetika csomag tartalmaz stressz oldó fejmasszázst, bőrtípusnak megfelelő bőrmegújító arckezelést, otthoni bőrápolásra tanácsadást. Nagyszerű ellazulás a stresszes hétköznapokban, kikapcsolódás, feltöltődéssel, és nem utolsó sorban bőrmegújító arckezelés. Az ajándékkártya ára: 16.000Ft. Az ajándékkártya a vásárlás napjától számítva 90 napig használható fel! Az ajándékkártya 30+-os férfiak részére csodás ajándék!
Ez az ajándékkártya nagyszerű karácsonyi ajándék hölgyek részére! Megpihenés, kikapcsolódás, feltöltődés, és bőrtípusnak megfelelő szépségprogram. Biztos a siker ezzel az ajándékkártyával, hiszen a fárasztó hétköznapok megviselik az arcbőrt! Az ajándékkártyát javaslom 30+-os korosztálytól, hiszen már akár pre-ageing kozmetikai kezelés is lehetséges! Minden nő szeretné megállítani az időt, és lelassítani az öregedési folyamatokat! Az ünnepi rohanásban, megpihenés egy mesés szépségprogramban, amikor csak saját magára figyel a szeretett nő! ( édesanyád, kedvesed, vagy éppen a kedvesed anyukája) Ajándékozz mesés pihenést, és csodás megújulást ezzel az ajándékkártyával! Az ajándékkártya ára: 16.000Ft, a vásárlás napjától 90 napig használható fel.
Hivj telefonon, vásárold meg a kiválasztott kártyát, így le van a gondod az ajándék vásárlásról!
+36 20 43 33 147
Simon Éva kozmetikus

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus