Chantarelle

2017.02.22 14:10

HIGH-TECH dermoesztétikai kezelések a kozmetikában

A Chantarelle Dermosztétikai Laboratórium által kifejlesztett professzionális kezelések ötvözik a legfrissebb technológiákat, a tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatiív megoldásait.      
 
 

A CHANTARELLE Laboratory Derm Aesthetics a lengyel Prof.Cosmetica cég márka, amely 2004 novemberétől létezik. A CHANTARELLE márka neve, amely a francia nyelvből származik, azt jelenti: „énekelni” (chanter - énekelni, elle - she). A márka filozófiája a kezdetektől a nők dallamosan ápolt gondozására összpontosult (az idővel kibővítve, hogy megfeleljen a férfi bőrápolás igényeinek). A társaság francia szövetségei a háború előtti időszakra nyúlnak vissza, amikor a márka alapítóinak ősei Franciaországban és Belgiumban száműzetésben tartva együttérzésüket váltották ki a francia kultúra és nyelv iránt. Ezek az érzelmi kapcsolatok a mai napig fennmaradtak, és inspirációt jelentenek a márkaszakértők számára.

A Chantarelle kozmetikai kezelések a non-invazív, lézeres készülékekre és az aktív biotechnológiai és növényi összetevőkre épülnek. A kezelésekben használt innovatív formulák azonnali, látványos hatást garantálnak, csakúgy, mint a korszerű alkalmazási módszerek, amelyek tökéletesen illeszkednek a Chantarelle non-invazív szépség filozófiába.

A gyógyászati ​​terápiák ideális alternatívája A CHANTARELLE szakértői kezeléseket és eszközöket fejlesztenek ki annak érdekében, hogy a kezelés maximális hosszú távú hatékonyságát és azonnali hatását elérjék az első alkalmazástól kezdve, az ügyfél egyre magasabb elvárásainak megfelelően. A kezelések kényelmesek, fájdalommentesek, nem invazív eljárások és hatékonyak.

 

A Chantarelle filozófiája BIOTECHNOLÓGIA ÉS TERMÉSZET - INNOVATÍV MINŐSÉG A
látványos hatásokkal rendelkező bőrgyógyászati ​​rendszer egyesíti a legnehezebb bőrproblémák hiányosságainak megelőzését és kijavítását, valamint az öregedésgátló szépség átfogó gondozását. A készítmények receptjei a biotechnológia és a gyógyszerészet legújabb eredményein, valamint a természetből származó értékes összetevőken alapulnak, innovatív minőségű készítményeket teremtve, nagy hatékonyságú és nagyon jó bőrtoleranciával.

A Chantarelle Cég filozófiája a Soft -Lézer kezelésekben érvényesül kozmetikai kezeléseim között>> Lézeres Arckezelés

 

Szeretettel Várlak Arckezelésedre

Simon Éva
kozmetikus

+36 20 43 33 147

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus