Bőrfiatalítás vitaminokkal, sejtszinten

2020.04.17 10:19

Az egészséges, szép bőr képlete vitamin támogatással

  bőrfiatalítás vitaminokkal sejtszinten #maradjotthon Simon Éva    
A különböző reklámok azt sugalják, hogy akár varázsszóra csodát tesz egy-egy kozmetikai készítmény vagy egy kozmetikai kezelés. A reklámok és a valóság nem ugyanaz! A ráncok, és bőr öregedésének kialakulása évekbe telik. Éppen ezért ahhoz, hogy javulást érjünk el bőrünk állapotában egy komplex, átfogó koncepció szükséges, amely összehangoltan kívül és belül összehangolt táplálkozással, életmód váltással érhető el. Az egészséges életmód, és a táplálkozási szokások, és a magas szintű bőrápolási rutin együttesen hozza meg azt a változást, amelyre a bőrnek szükséges van!
 

Szervezetünk természetes öregedési folyamaton megy keresztül, azonban vannak olyan tényezők, amelyek felgyorsítják az öregedési folyamatokat.

Környezeti ártalmak

A szennyezett, benzingőzös, szmogos városi levegő. Az erős UV sugárzások, az egyes munkahelyi ártalmak, mint a légkondicionáló, a levegő páratartalma. És hát egyáltalán nem elhanyagolható a stressz hatása, valamint a minket körülvevő elektrotechnikai eszközök által generált elktroszmog.

Vitaminok szerepe a sejt fiatalításban

Mivel a kozmetikai készítményekben is olyan hatóanyagokat használok, mint a D vitamin, a C-vitamin, a különböző gyümölcsök antioxidáns hatását, E vitamin, vagy a B vitaminok. Tehát a szinergia hatás érdekében, és hogy a kozmetikai készítmények hatását fokozzuk ugyanezeket a vitaminokat kell a táplálkozással is bejuttatnunk a szervezetünkbe. A növényi olajok is fontos szerepet töltenek be a táplálkozásunk során, hiszen vannak vitaminok, melyek olajokban oldott állapotban jobban szívódnak fel a szervezetünkbe.  Természetesen, ha ezeket a hatóanyagokat bejuttatjuk a szervezetünkbe, akkor nem csak a bőrünk fiatalodik, hanem más egyéb szerveinket karban tudjuk tartani, és ezáltal immunrendszerünket is erősítjük. Az erősebb szervezet ellenállóbb a környezeti ártalmakkal szemben.

Kiemelkedő szerepe van a C vitaminnak antioxidáns hatása révén az UV sugárzás okozta, illetve az öregségi pigmentációs foltok kezelésében. A fekete, sötét bogyós termésű gyümölcsök koncentrációját javaslom. Más egyéb vitamin koncentrációkkal együtt megtalálod FLAVON magyar termékcsaládban.

Napjainkban kiemelkedő szerepet kapott, hogy jobban odafigyeljünk magunkra, most 2 in 1 hatást érhetsz el a vitaminban gazdag táplálkozással! Bővebb információért kattints az alábbi linkre! Ismerd meg a FLAVON magyar vitamin termékcsaládot!

www.healthwithflavon.com/M-461884

Tegyél egy próbát, kérd az ingyenes termékmintát! Ehhez kattints az alábbi linkre, 

                                                            www.rubinkozmetika.com/kiprobalom/     

Szeretettel;

Simon Éva

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus