Boldog Új Évet!

2019.01.06 14:03

    

    Ismét eltelt egy év, és ÚJ ÉVET kezdünk! Bizakodva, reményekkel telve, hogy a 2019.-es évünk sokkal szebb és jobb lesz, mint az előző év volt. Most van itt az ideje, hogy számot vessünk dolgainkkal. Mi az, amit jól csináltunk vagy éppen nem jól csináltunk és változtatnunk kell. 

    Gondolom neked is voltak új kezdeményezéseid és vannak több éves szokásaid. Ha most hátra nézel az elmúlt időszakra a tapasztalataid alapján tudod már mi volt az, amit helyesen tettél, és mi volt az, amit helytelenül. Ne feledd; mindig az adott pillanat határozza meg a cselekedeteidet, és akkor, abban pillanatban az adott körülmények között jól döntöttél! 

    Egy dolog mindig minden körülmények között biztos, hogy merj álmodni! Az álmaid a te édes gyermekeid, dédelgesd, babusgasd és főleg ne félj megvalósítani azokat! Az álmok életkortól, és nemtől függetlenül építik, szépítik mindnyájunk életét. Legszebbek a megvalósult álmaink! Álmaidban szerepel egy új parkapcsolat, egy új munkahely, vagy egy új vállakozás? Ez nagyon jó! Tanulj, és ne félj változni! Ne feledd, hogy bármibe kezdesz, bármit folytatsz egy dolog nagyon fontos; hogy milyen benyomást teszel az emberekre a kapcsolataidban. A benyomást sugározza a személyiséged, de legfőképp a megjelenésed! A megjelenésed az, ami vizuális lenyomatot hagy az emberekben. Én abban segítelek, hogy megjelenésed magabiztos legyen. Hagyj pozitív lenyomatot magad után, sugározd egyéni szépségedet az ápolt, szép bőröddel!

    Köszönöm, hogy 2018.-ban számtalan esetben segíthettem boldog, elégedett mosolyt csalni az arcotokra, amikor a tükörbe néztek vagy, amikor a elismerő szavakat kaptátok; hogy milyen jól nézel ki! Én ígérem, hogy 2019.-ben szakmai tudásom legjavát adom nektek! Ehhez igyekszem felkutatni és elsajátítani a legjobb,legkorszerűbb kozmetikai kezeléseket , és hatóanyagokat. Ahhoz, hogy belső erőd segítsen szépségedet sugározni lélek terápiás kezeléseimmel segítelek.

    Most koccintsunk együtt! Én rátok ürítem poharam! Sikerekben, Megvalósult Álmokban Gazdag, Szeretetben, Bőségben, Egészségben Teljes 2019.-es évet kívánok NEKED, aki ezt most olvasod!

Simon Éva Holisztikus Kozmetikus

                                                                                       

 

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus