Arcfiatalítás Access Bars Kezeléssel

   

 A stressz sok esetben hagy nyomot arcbőrünkön, és nem is tudjuk mi az oka. A kozmetikai kezelések a külső bőrképet javítják a kezelés típusától függő hatás mechanizmussal a bőrre. A belső problémák oldására hívatott az Access Bars kezelés. Bároknak a fejünkön lévő 32 pontot nevezzük, amelyben tároljuk emlékeinket, gondolatainkat, érzéseinket, hiedelmeinket, szorongásainkat.
A Bar-ok futtatása révén az agy hullámaid lelassulnak. Előjöhetnek emlékképeid a gyermekkorodból, korábbi életeidből. Ezek a tudatalatti emlékek okozzák szorongásaidat, akkor is ha tudni akarsz róla, akkor is, ha nem akarsz tudni róla. A kezelés folyamán felszínre kerülnek az életed eseményei és jelen leszel a saját életedben. 

 

 

    Fizikai síkon is lehetnek érzéseid, amelyek esetleges fájdalom formájában is megnyílvánulhatnak. Azonban a lélek terápiás kezelés során megtudjuk, hogy ezek valóban a te érzéseid vagy valaki mását vetted át. Régóta fennálló betegség esetén megtudhatod mi a valós lelki oka a fizikai fájdalmadnak. 

    A lélek terápiás kezeléseim során megtanul a tested befogadni, és elindulsz a változásod útján. Mikor lesz igazi változás? Ha megtanul a tested befogadni, és te magad lehetővé teszed s testednek, hogy választása lehessen, akarja-e azt, amihez eddig ragaszkodtál. Életed minden területén meg van a lehetőséged a változásra.A bárok futtatása során rengeteg elektromos kisüléssel van dolgunk, ez energiát vesz igénybe. A lélek terápiás kezelés során a gondolataid elektromos alkotórészeinek kisülése történik. Ha nagyon gondolkodó tipus vagy, akkor ezek az agyi tevékenységek zömmel másoktól átvett gondolatok, érzések, érzelmek. 

Reményeid, álmaid valósággá válnak, ha engeded, hogy szabadon áramoljon feléd az energia.Megengeded magadnak a felszabadult, boldog életet? Megengeded magadnak, hogy szabadon áramoljon feléd a pénz? Igen megengedem magamnak!

 Bejelentkezem most!

 

Kapcsolat. Helyszín.

Bejelentkezés: +36 20 43 33 147

 

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus