Angyaltanfolyam a Hétköznapok Boldogságához!

Angyal Tanfolyam Simon Éva

     Tudod, hogy az angyalok itt vannak velünk, és bármikor segítenek nekünk? Neked is segítenek az angyalok, csak kérned kell a problémád megoldásához a megfelelő angyal segítségét! 

      Hallottál már Atlantiszról, az elveszett világról? Atlantisz volt az Éden kertje, ahonnan az angyalok irányították az embereket időszámításunk előtt, a Vízözön előtt. Szépség, harmónia és béke jellemezte az atlantiszi emberek életét. Ugye milyen jó lenne számodra is a mai rohanó, stresszes világban ez a harmónia, béke, boldogság! Szeretnéd magad irányítani az életed, úgy hogy a külvilág rád ható rosszindulatú rezgéseit, cselekedeteit le tud győzni?

    Az általad áhított boldogság ott van a közeledben, csak kérned kell! A kérdés az, hogy hogyan és mikor melyik angyal segítségét kérjed.

Hogyan segíthetnek az angyalok neked

    A hétköznapi életben számtalan nehéz probléma, akadály áll az utadban, melyet nehéz megoldanod? Bizonyára érezted már te is, hogy egy láthahatlan kéz megállított a zebránál, és nem engedett átmenni a piros lámpánál. Ezzel megmentette az életed! Volt már olyan, hogy nagyon ábrándoztál valamiről és szinte hihetetlenül teljesült az álmod? 

    Ha szeretnél segítséget kérni magad vagy szeretteid számára egy élethelyzeti probléma megoldásához, akkor tudnod kell, hogy kihez fordulj és hogyan! Lépj kapcsolatba saját őrangyaloddal vagy a 144 angyal közül bármelyikkel, akik szívesen segítenek neked, ha kéred. Elsajátíthatód az egyéni meditációt, és az angyalkommunikációt. Megtanulhatod megérteni az angyali jeleket, és üzeneteket az angyal tanfolyamon.

    Egyéni Angyal tanfolyam külön egyeztetett időpontban; 15.000Ft

 

    Kapcsolat. Helyszín.

 

Simon Éva; +36 20 43 33 147

Angyali Meditáció

    Tudod hogyan találd meg a belső hangod, hogyan találd meg a csöndet a nyüzsgő, stresszes napokon? Nem tudod! Akkor ezt megtanulhatod az Angyal tanfolyamon! 

  • a belső béke megtalálása
  • a külvilág kizárása
  • kapcsolat az angyalokkal
  • angyali segítség kérés megfogalmazása
  • kérdések és válaszok hangolása a boldogság útjához
  • egyéni meditáció elsajátítása

Angyal tanfolyam a test,lélek, szellem harmóniája angyali segítség kérése angyali meditációval az önfeledt, boldog életért.

 

 

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus