AHA Savas Bőrmegújító Hámlasztó Program

2016.10.05 10:11

AHA Savas Hámlasztó Program XI.kerület Simon Éva kozmetikus

        Az AHA Savas kozmetikai bőrkezelés kíválóan hatékony a pigment foltok halványítására vagy éppen az aknés, pattanásos bőr kezelésére. Sajnos számtalan ember életét keseríti meg a tisztátlan, pattanásos bőr, mely önbizalom hiányt, rossz közérzetet okoz. Tapasztalatom, hogy a hozzám érkező vendégek túlzott alapozó használattal próbálják meg  orvosolni ezt a problémát, amely nem megoldás! Inkább még csak ront a bőr állapozán, hiszen a sok alapozó megakadályozza bőr légzést, igy még gyulladttabb lesz a bőr! 

       Ez a fajta AHA savas kezelés igen kellemes kezelés, mivel nem arról szól, hogy napokra ki kell maradin a munkából vagy nem lehet emberek közé menni, mert  olyan foku "sérülés" keletkezik a bőr felületén a kezelés hatására. A kezeléseket kúraszerűen javaslom; 5-6 kezelés már látványos eredményt mutathat akár a pigment foltok halványításában, akár az akné kezelésben, nyílvánvalóan attól függően, hogy mennyire erős bőr problémát kell kezelni.

    Az AHA Savas kezelés rendkívül hatékony a bőr szerkezetének megújításában, szebb bőrképet eredményez! A kezelés hölgyek és urak számára egyaránt javaslom személyes konzultáció során megbeszéljük a te exkluzív kezelési tervedet. Jelentkezz be most, hogy mielőbb megoldjuk bőr problémádat!

Online Időpont Foglalás

Simon Éva 
holisztikus kozmetikus  +36 20 43 33 147

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus