A genetikailag kódolt öregedés lassítása

2020.03.14 11:55

epigenetikai bőrmegújítás  


A bőr öregédésének oka nagyon összetett. A legmeghatározóbb tényező, hogy mit örököltünk a génjeinkben. A bőr öregedési folyamataihoz hozzájárulnak a különböző külső hatások, mint a táplálkozás, az UV sugárzás, a stressz, a levegő szennyeződése. A legújabb laboratóriumi és tapsztalati vizsgálatai  igazolják, hogy a készítményekben levő innovativ peptidek közvetlenül hatnak a sejtek örökítő anyagára, ami azt jelenti, hogy mint egy villanykapcsolót, ki-be kapcsolják az adott gének működését, amelyek felelősek a bőr fiatalos megjelenéséért.
   

Epigenetika a bőrápolásban

A tudósok ma már az ember életciklusán belüli potenciált vizsgálják vagyis, hogy miként befolyásolhatom az életem során hogy egy öröklött betegségre való hajlamom valódi beteséggé válik vagy sem. Egyre többen szenvednek  olyan krónikus civilizációs betegségekben, amelyek korábban teljesen ismeretlenek voltak. A sejtjeinkben a géneken alapuló kapcsolat különböző hatásokra ki és be "kapcsolhatóak". 
Külső tényező a légszennyeződés, az elektroszmog, a fényszennyezés, a hangszennyezés, UV sugárzás, egyes kemikáliák, társaskapcsolatok.
Belső tényező táplálkozás, testmozgás, stressz, dohányzás, alkohol, drogok, negatív érzelmek, és negatív gondolatok.
 
Már az anyaméhben rengeteg olyan impulzus ér bennünket, amely plussz információkkal gyarapítja a magzat "írásjeleit" gyarapítja a magzat genetikai rendszerét. A petesejt, amiből születtünk már akkor alakult ki, amikor az anyukánk a nagymamánk hasában volt. Igy tehát már az is meghatározó, hogy a nyagmamánk hogyan élt. Azonban a kutatások szerint mintegy 10%-ban okolhatjuk az öröklött géneket, mert ezt "felülírhatjuk" más életmóddal, új szokások bevezetésével. 
Nos ugyanígy újraprogramozhatjuk bőrünk sejtjeit, lehetőség van rá, hogy megállítsuk a bőrünk öregedésén látható jeleket, és visszafordítás is lehetséges. Új táplálkozási szokások, életmód váltás, UV sugárzás mellőzése, és olyan kozmetikai készítmények és kozmetikai kezelések alkalmazása, amelyek fiatalítják sejtjeinket.
 

Az ÉVA GÉN, mitokondriális DNS; a hosszú élet kódja

DNS sejtek megújítása Simon Éva kozmetika  
 
A regenevia DNA készítmény egy forradalmian új antioxidáns hatású, bőrregeneráló és bőrmegújító terápia, amely epigenetikai és DNS sejtek megújítására irányuló kutatásokon alapszik. Küzd a kronológiai és photoageing hatás tünetei ellen, vagyis az idő és a napsugárzás hatásai ellen. A készítményekben levő aktív hatóanyagok közül az efemer alga őssejtek védik az ÉVA gént, stimulálják az ugynevezett "hosszú élet" gént, amely serkenti az enzim termelődést és ezáltal meghosszabbítja a sejtek élettartamát, hosszantartó antioxidáns hatást bíztosit, és serkenti az anyagcserét. 
Védi a bőrt és kijavítja a külső tényezők okozta bőrkárosodást.
     

Ajánlott:       érett, ráncos, petyhüdt bőr esetén, száraz, vízhiányos bőrre, és napkárosodott arcbőrre.

Néhány hetes használat után személyes tapasztalatom, hogy sokkal kellemesebb tapintású lett az arcbőröm, a szemkörnyékápoló készítmény nagyon jó hatással van a szemkörnyéki ödémára; a tekintett nyíltabb lesz, csökken a duzzanat a szemkörnyékén. Az arcbőr teltebb lesz. 
 
A REGENEVIA DNA készítmény család háziápolási termékei; nappali krém UV védelemmel, éjszakai krém, szemkörnyékápoló gél, arctisztító tej, és a bőr Ph értékét helyreállító tonik.
 
Szeretnéd tudni, hogy számodra mely lézeres arckezelés lenne a legjobb, akkor jelentkezz be és érezd arcbőrödön a megújulás varázsát!
 
Simon Éva
holisztikus kozmetikus
06 20 43 33 147
 

                                                 Jelentkezz be most!

Vissza

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus