Nano Tűs Mezoterápia Kezelés 

Nanó Tűs Mezoterápiás Arckezelés

Nano tűs mezoterápia / dermaroller kezelés XI.kerület Simon Éva kozmetikus
 
   
 A Nano Tűs Mezoterápia Kezelés a dermaroller kezelés továbbfejlesztett változata, magas színvonalú esztétikai kozmetikai arckezelések közé tartozik! A Nano Tűs Mezoterápiás Arckezelés minden alkalommal egyszer használatos steril kezelőfejjel történik, és a kozmetikai kezelésnek megfelelően a steril hatóanyagok mezoterápiás elektrokozmetikai eljárással jutnak a bőrbe.
 

Nano Tűs Mezoterápiát javaslom Dermaroller helyett

A Nano Tűs Mezoterápiát javaslom az alábbi esetekben;

 • bőr öregedésének megakadályozására
 • ráncok feltöltésére
 • akné nyomainak, hegkezelésére
 • striák halványításához
 • bőrhalványításra, pigment foltok halványítására
 • kollagénszintézis beindítására a bőr tömörség fokozására
 • fokozott faggyútermelés csökkentésére
    A kezelés bőrmegújító, sejtosztódást segítő hatású! A Nano Tűs kezelés után Mezoterápiás Elektrokozmetikai eljárással történik a bőrproblémának megfelelő hatóanyag bevitel
 

Nano Tűs Mezoterápia Kezelés Növeli az Önbizalmad!

    Az évek során a bőrt sok káros hatás éri;  a fokozott faggyútermelés okozta aknék, a helytelenül kezelt komedók, amelyek hegeket hagynak maguk után az arcbőrön, vagy a túlzott napozás szoláriumozás okozta foltos bőr, amely ideje korán öregíti a bőrt, és egyáltalán nem nyújt kellemes látványt. A tápanyag hiány (hyaluronsav, kollagén) okozta öregedő, ráncosodó bőr ezek mind csökkentik az önbizalmat, rontják a közérzetet, csökkentik a magabiztos fellépés lehetőségét. Azonban a Nano Tűs Mezoterápia kezelés után sokkal szebb lesz a bőröd, és mosolyogva nézel a tükörbe!
    

Ezért Válaszd a Mezopent Dermaroller helyett!

Dermaroller -Mezopen-Nanó Tűs Arckezelés XI. kerület Simon Éva kozmetikus
A  Mezopen kezelés a Nanó tűs kezelőfejjel történik;
 • tű mélység szabályozása automatikusan történik, nem a kéz nyomóhatása szabályoz
 • steril, egyszerhasználatos kezelőfej, így a fertőzés veszély ki van zárva
 • kezelés közben az arc különböző részein szabályozni lehet a tű behatolási mélységét
 • a tűk kialakított formája a bőrbe hatolás során függőleges sebet ejt, így gyorsabb a gyógyulási folyamat, már akár másnap lehetséges, hogy társaságba menj
Én is a selymes, szép bőrt választom, és jelentkezem most az arckezelésemre
 
 
 

    Kapcsolat. Helyszín.

A Mezopen + Mezoterápia Kezelést Kúraszerűen javaslom

   A Nano Tűs Mezoterápia bőrre gyakorolt hatása már egyetlen kezelés után is látványos változást eredményez; ha pedig időről - időre alkalmazod, hamarosan éveket tagadhatsz le a korodból, és megoldást találsz bőr problémádra. 

Ha tartós és látványos hatást szeretnél, javaslom, hogy kúraszerűen alkalmazd a kezelést: 6 -8-10 alkalommal. Az első kezelésnél személyes konzultáció, kezelési program megbeszélése. A kezelést az őszi - téli időszakban javaslom igénybe venni. Akár a ráncaidat szeretnéd elhalványítani vagy eltüntetni, akár a régi pattanások nyomát száműznéd az arcodról, akár a bőröd fiatalkori rugalmasságát és selymességét szeretnéd visszakapni, jelentkezz be most a Nano Tűs Mezoterápia Kezelésedre!

telefonon! +36 20 43 33 147

 

Bejelentkezem most!

 

    Kapcsolat. Helyszín.

Nano Tűs Mezoterápia Arcfiatalítás, hegkezelés, bőrhalványítás, akné hatékony kezelése a dermaroller modern továbbfejlesztett változata a XI. kerületben, a Sas hegy lábánál.

Lézeres Arckezelés      Arckezelések