Mikrodermabráziós Bőrmegújítás

Mikrodermabráziós Bőrmegújítás

Bőrmegújítás mikrodermabrázióval XI.kerület Simon Éva holisztikus kozmetikus
 
    Mennyire keserít el a tükörben látva magadon az arcodon évek óta látható hegek, a szürke élettelen bőröd, a terhességed idejéből visszamaradt "májfoltok" vagy a napfény által az UV sugárzás okozta károsodás. És hát még nem is beszéltünk  a ráncokról. Nos, ezekre a problémákra nagyszerű megoldás a fájdalom mentes bőrcsiszolás gyémántfejes mikroderabráziós arckezeléssel! 
 

Gyémántfejes Bőrcsiszolás a Mikrodermabráziós Kezelés

    A mikrodermabráziós bőrcsiszolás szerepe az elhalt hámsejtek hatékony eltávolítása! Alkalomszerűen is alkalmazható a kozmetikai kezelések során a hatóanyagok jobb felszívódását segíti elő a mikrodermabrázió, a különböző bőrproblémák kezelése során;
  • ráncok csökkentése
  • szürke, egészségtelen bőrszín élénkítése
  • öregségi és UV sugárzás okozta  pigmentfoltok halványítása
  • hegek, sebhelyek kezelése
  • tág pórusok csökkentése
  • olajos, zsíros bőr kezelése
  • hízási csikok, striák kezelése
 
 

    Gyengéd, irányított kezelés, amely fertőzéstől mentes, bíztonságos. Új életet varázsol a bőrödre azáltal, hogy az elhalt hámsejteket a mikrodermabráziós kezeléssel eltávolítom, ezáltal felkészítem a bőrt a mezoterápiás, ultrahangos  hatóanyag bevitelre.

A mikrodermabráziós kezelés eredménye új, szebb bőrkép

    A kezelés ősztől - tavaszig ajánlott, amikor a napfény gyengéd a bőrödhőz, és bár egy kezelés is látványos eredményt mutat, azonban kúraszerűen tartósabb eredményt fogsz kapni. 
Kúrában 6-8-10-12 mikrodermabráziós kezelés javasolt bőrproblémától függően. 
A mikrodermabráziós arckezelések egyéni diagnosztizálással vehetők igénybe, az arckezelésekhez!
 
 
 

    Kapcsolat. Helyszín.

Újítsd meg bőrödet  mikrodermabráziós bőrmegújító arckezeléssel; pigmentfoltok, ráncok, hegek kezelésére hölgyeknek uraknak a XI. kerületben a Sas-hegy lábánál Simon Éva holisztikus kozmetikusnál.
 

Arckezelések    Férfi Arckezelések