Menyasszonyi smink, alkalmi smink

                                     

    Mikor lesz életed nagy napja, amelyre kislány korod óta készülsz? Megterveztél már mindent, tudod milyen lesz a menyasszonyi sminked, mi illik az egyéniségedhez? Tudod mi az éppen aktuális trend a menyasszonyi sminkben? 

Szeretnél olyan sminket, amely tartós, és illik hozzád?

    A menyasszonyi sminked készítését a próba smink készítése előzi meg, mely során egyeztetünk, hogy milyen stílusban lesz az esküvőd, mit szeretnél sugározni, és mi áll jól neked. A próba smink alkalmával addig készül a sminked, amig a számodra megfelelő  smink elkészül, a TE örömödre, hogy boldogan ragyoghass a nagy napodon! A Mennyasszonyi sminked készülhet a számodra kedvező helyszínen is, előzetes egyeztetés alapján. 
Sminkedet profi sminkes készíti, professzionális anyagokkal! Menyasszonyi sminked garantáltan egész éjszaka kitart!
A próba smink ára; 10.000Ft
A menyasszonyi smink ára; 10.000Ft
 

 

Bejelentkezés most!

    Kapcsolat. Helyszín.

Szépség kezelések az esküvőd nagy napjára

    Tudnod kell, hogy az alapozó nem takarja el  a bőrhibákat, és a fotózás na meg az önbizalmad növelése és a ragyogó megjelenésed érdekében fontos, hogy ápolt legyen a bőröd az életed nagy napján, az esküvődön. Épen ezért szükséged lehet kozmetikai szépségkezelésre,  Az esküvői készülődés közben ne feledkezz meg saját magadról! Jelentkezz be, hozzám egyeztessük mire van szükséged!

Szeretnéd, hogy a vőlegényed is elbűvölő legyen?

    Gyertek el együtt vőlegényeddel egy személyes konzultációra, mely során megbeszéljük, az esküvőre felkészítő kozmetikai programot, melyet természetesen a pénztárcádhoz, és az esküvő időpontjához igazítunk. Még hány napod van az esküvődig? Kérj időpontot, hogy ne maradj le!
Ha nem csak menyasszonyi sminket szeretnél, hanem koszorúslányi, és örömanyai sminket is akkor kérj egyéni ár ajánlatot;

 

 
 

 

                                          

Várlak szalonomban a XI. kerületben, ingyen parkolási lehetőséggel, és könnyű megközelíthetőséggel!     

Menyasszonyi Smink a XI. kerületben Simon Éva

Menyasszonyi smink a XI. kerületben Simon Éva