Kollagén Indukciós Arcfiatalítás

Nano tűs mezoterápia / dermaroller kezelés XI.kerület Simon Éva kozmetikus
 
Észrevetted a ráncaidat, amelyek a tükörbe nézve elkeserítenek? Korábbi pattanások, akné okozta hegek csúfítják arcbőrödet? A válotozókor  miatt elvékonyodott arcbőröd tónusát vesztette? 
Akkor javaslom számodra a Kollagén Indukciós Mezopen kezelést (nanótükkel)! Ez már több, mint egy egyszerű kozmetikai kezelés!
   

Kollagén Indukciós Mezoterápiás Fiatalító Arckezelés

A kozmetikai kezelés nanó tűs fejjel, steril hatóanyagokkal, mezoterápiás hatóanyag bevitellel történik, a bőr öregedésének megakadályozására!

  • ráncok feltöltésére
  • akné nyomainak, hegkezelésére
  • bőrhalványításra, pigment foltok halványítására
  • kollagénszintézis beindítására a bőr tömörség fokozására
  • fokozott faggyútermelés csökkentésére
A kezelés bőrmegújító, sejtosztódást segítő hatású! Így tömörebb, feszesebb lesz az arcbőr, a hegek kiegyenlítődnek at arcbőrön.
 

Nano Tűs Mezoterápia Kezelés Növeli az Önbizalmad!

    Az évek során a bőrt sok káros hatás éri;  a fokozott faggyútermelés okozta aknék, a helytelenül kezelt pattanások, amelyek hegeket hagynak maguk után az arcbőrön, vagy a túlzott napozás szoláriumozás okozta foltos bőr, amely ideje korán öregíti a bőrt, és egyáltalán nem nyújt kellemes látványt. A tápanyag hiány (hyaluronsav, kollagén) okozta öregedő, ráncosodó bőr ezek mind csökkentik az önbizalmat, rontják a közérzetet, csökkentik a magabiztos fellépés lehetőségét. Azonban a Nano Tűs Mezoterápia kezelés, amely intenzíven beindítja a bőr kollagén termelését így sokkal szebb lesz a bőröd, és mosolyogva nézel a tükörbe!
    

Ezért Válaszd a Mezopent Dermaroller helyett!

Dermaroller -Mezopen-Nanó Tűs Arckezelés XI. kerület Simon Éva kozmetikus
A  kollagén indukciós kezelés a Nanó tűs kezelőfejjel történik;
  • tű mélység szabályozása automatikusan történik, nem a kéz nyomóhatása szabályoz
  • steril, egyszerhasználatos kezelőfej, így a fertőzés veszély ki van zárva
  • kezelés közben az arc különböző részein szabályozni lehet a tű behatolási mélységét
  • a tűk kialakított formája a bőrbe hatolás során függőleges sebet ejt, így gyorsabb a gyógyulási folyamat, már akár másnap lehetséges, hogy társaságba menj
Én is a selymes, szép bőrt választom, és jelentkezem most az arckezelésemre!
 
 

A Kollagén Indukciós Kezelést Kúraszerűen Javaslom!

  Ha tartós és látványos hatást szeretnél, javaslom, hogy kúraszerűen alkalmazd a kezelést: 6 -8-10 alkalommal. Az első kezelésnél személyes konzultáció, kezelési program megbeszélése. A kezelést az őszi - téli időszakban javaslom leginkább igénybe venni.  Azonban kellő fényvédelem mellett a tavaszi - őszi időszakban is végezhető. Akár a ráncaidat szeretnéd elhalványítani vagy eltüntetni, akár a régi pattanások nyomát száműznéd az arcodról, akár a bőröd fiatalkori rugalmasságát és selymességét szeretnéd visszakapni, jelentkezz be most a Kollagén indukciós Mezoterápia Kezelésedre!

telefonon! +36 20 43 33 147

 

Kollagén indukciós arcfiatalítás, hegkezelés, bőrhalványítás, akné hatékony kezelése a dermaroller modern továbbfejlesztett változatával a XI. kerületben, a Sas hegy lábánál. Simon Éva holisztikus kozmetikusnál

 

Lézeres Arckezelés  

 

Arckezelések

 

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus