Gyakori Kérdések a Kozmetikában

Le kell mosnom a sminket a kozmetikai arckezelésem előtt?

Az arckezelésed az arc letisztítással kezdődik, és professzionális smink lemosóval mosom le az arcodat, így nyugodtan jöhetsz sminkben.

Borotválkozzak arckezelés előtt?

Igen, feltétlenül! Ahhoz, hogy az arcodat kezelni tudjam feltétlenül szükséges a borotválkozás. A hatóanyagok a bőrödbe csak akkor fognak bejutni, ha a bőr felszín "szabad".

Jót tesz a bőrömnek a szauna?

A szauna roppant egészséges az emberi szervezet számára. Tisztítja a szervezetet a lerakódott méreg anyagoktól. Javítja a bőr légzést is. Természetesen egészséges emberek számára javasolt a szauna használata!

Kozmetikai kezelés után szolizhatok?

Kozmetikai kezelés után nem javaslom a szoláriumozást, mivel az arcbőröd frissen peelingezett, frissen lett feltöltve hatóanyagokkal. Minden esetben személyre szabottan kell egyeztetnünk, hogy a te kezelésed után mennyi idővel szoláriumozhatsz.

Tusfürdőt használhatok az arcomra?

Nem, egyáltalán nem javasolt, hogy tusfürdővel tisztítsd az arcodat. Az arcot speciálisan az arcbőrödnek megfelelő arctejjel, micellás vízzel tudod letisztítani.

Gyantázás után használhatok testápolót?

Gyantázás után közvetlenül nem javasolt a testápoló használata, mivel az tartalmazhat illat, és aroma anyagokat, amelyek gyulladást okozhatnak a szőrtüsszőkben. Általában gyantázás után 48 órát nem javasolt a tastápoló használata.

Nem fáj a Soft Lézer Kezelés?

A Soft Lézer kezelés abszolút fájdalom mentes! Nem égeti a bőrt, és bármely évszakban 100%-os bíztonsággal alkalmazható, igen hatékony kozmetikai kezelés.

Kollagénindukciós kezelést lehet férfiaknak csinálni?

Igen, lehet. A kollagén indukciós kezelés a régi dermaroller kezelés továbbfejlesztett változata, amely a modern kozmetikai és bíztonsági eljárásoknak felel meg. Beindítja a bőrben a bőrben a kollagén képződést, így tömörebb lesz a bőr szerkezete. Ezért nagyszerű ez a kezelés hegekre, arcfiatalításra.

Nagyon fénylik a bőröm, mit tegyek vele?

A fénylő arcbőr a fokozott faggyútermelés eredménye. Ma már professzionális arcdiagnosztizálással, kozmetikai kezeléssel, faggyútermelést csökkentő hatóanyagokkal javítható ez a bőr probléma. a Soft Lézer kezeléssel csökkenthető a faggyútermelés, amelyhez a megfelelő háziápolás is komoly segítséget nyújt.

Az én bőrömre is jó az olivaolaj?

Bár az olivajolaj igen nagyszerű tápanyagokkal rendelkezik nem csodaszer és nem mindenkinek megfelelő a bőrére. Akinek fokozott a faggyútermelése, annak bíztos nem javaslom. Azonban akinek száraz víz és zsír hiányos a bőre, annak jó hatásúak lehetnek az oliva olajot tartalmazó készítmények.

Milyen gyakran van szükségem kozmetikai arckezelésre?

Személyes konzultáció alkalmával beszéljük meg, hogy milyen arckezelésre, és milyen gyakran van szükséged. Amikor egy ugynevezett aktív / intenzív  fázisban kúraszerűen alkalmazzuk az arckezeléseket, akkor az a célunk, hogy felébresszük a sejteket, és a bőrbe juttatott hatóanyagokkal gyors, látványos változást érjünk el a fennálló probléma kezelésében. A fenntartó kezelések, amelyek általában 2 hetente vagy havonta történnek a már elért állapot fenntartására szükségesek.

Randi előtt csináltassak tisztító arckezelést?

Közvetlenül randi előtt nem javasolt. Randi előtt inkább frissítő, tápláló kezelést javaslok. A tisztító arckezelés inkább randi előtt 1-2 nappal történjen.

Esküvőre készülök, és szeretném, ha szép lenne a bőrőm. Mit tegyek?

Ez természetes, hogy a nagy napon elbüvölő akarsz lenni! Ha már tudod az esküvőd időpontját, akkor keress fel engem, és személyes konzultáció során megbeszéljük a te szépségcsomagodat, hogy mit tegyünk annak érdekében, hogy hibátlanul ragyoghass!

Mennyi ideig marad a bőrömben a feltöltött hatóanyag?

A szervezetünk, és a sejtjeink állandó változásban vannak. A környezeti hatások, az évszakok, a táplálkozásunk, sok minden hatással van ránk, a bőrünkre is. Természetes, hogy a szervezetünkből kiürülnek a vitaminok, a tápanyagok. Így a kozmetikai kezeléssel bejuttatott hatóanyagok sem maradnak véglegesen a sejtekben. Szükséges a fenntartó kezelések rendszeressége, hiszen a táplálkozásunkban is rendszeresen juttatjuk be a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat. A szervezet anyagcsere folyamatai  egyéniek, így a kozmetikai kezelések is személyreszabottak. Kérj személyes konzultációt, hogy beszéljük meg a te problémádat!

 

 

 

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus