Férfi Lézeres Arckezelés

férfi arcfiatalítás,hegkezelés,rozacea,XI.kerület Simon Éva kozmetikus

Szeretnél biztonságos, eredményes, fájdalom mentes arckezelést bőrproblémádra?
Az orvosi tanusítvánnyal rendelkező Lágy Lézer készülékkel, és a hozzá kifejlesztett speciális fényérzékeny szérumokkal diszkrét exkluzív környezetben rád szabott arckezelés, mely akár az évek óta húzódó bőrproblémádat. Bőrmegújító arckezelésed kb.60 perces, amely bármely évszakban végezhető! Az igényes XXI.századi férfiak számára ajánlom ezt az arckezelést!
 

Heges Arcbőr Kezelése Soft Lézerrel

Akné (pattanás) okozta hegek csúfítják az arcodat, és szeretnél fájdalom mentesen szép, sima arcbőrt? 
Akár télen, vagy nyáron is elkezdheted a hegkezelő kúrádat! A téli időszakban mikródermabráziót is alkalmazhatunk arckezelésedhez, igy hatékonyabb lesz a kezelés, és látványosabb lesz az eredmény. A speciális mágneses erő hatásával iális kromofor szérum a lézer fény, és a mágneses erő hatásával jut be a sejtjeidbe, így egyenlíti ki a heges bőrfelületet. A hegek mélységétől függően szükségszerű a rád szabott kozmetikai lézeres  arckezelési kúra. 
    A  kezelés kúraszerűen javasolt; minimum 6 kezelés hetente 1x, majd 2-3 hetente 1x 10 kezelésig. Utánna az elért eredmény fennmaradása érdekében fenntartó kezelés havonta1x szükséges. A mennyiben gondolod a kúra ismételhető. Minden esetben személyre szabott kezelési terv, és tanácsadás a kezelésekhez!
Arckezelés ára:       19.000Ft / alkalom, mikrodermabrázóval 21.000Ft
Arc+ nyakkezelés;    22.000Ft / alkalom, mikrodermabrázióval 24.000Ft
" Régi hegek, akné csúfította az arcomat, nyakamat, amely már nagyon zavart. Több fajta kezelést kipróbáltam korábban, de nem hoztak eredményt a számomra. Ez a fajta kezelés hihetetlen simává, széppé varázsolta az arcbőrömet! Még a barátnőm is csodálkozik, hogy milyen szép lett a bőröm!"
(Gábor, 35 éves)        

 

 Bejelentkezem most!

 

Kapcsolat. Helyszín.

 

A Férfi Lézeres Arcfiatalítás Előnyei 

    Észrevetted, hogy megjelentek arcodon, szemed környékén a ráncok? Fáradt, tónusát veszített, megkeményedett az arcbőröd? 

Akkor itt az ideje visszapótolni a hiányzó tápanyagokat és visszafiatalítani arcbőrödet!
    A Soft Lézeres kozmetikai kezelés a MAN SKIN szérummal történik, mely speciálisan férfiak számára kifejlesztett hatóanyag, így hatékonyan javítja az arcbőröd állapotát, arcod visszanyeri puha tapintását, sokkal üdébb, fiatalosabb lesz! 

    Már egy kezelés is látványos eredményt mutat, azonban kúraszerű alkalmazása látványosabb! A kezelés a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében  kúraszerűen javasolt; hetente 1-szer 6 alkalommal, majd 2 hetente, és ritkítjuk a kúrát a 10 alkalom eléréséig, a fenntartó kezelés havonta 1-szer javasolt. Amennyiben már érettebb a bőröd, az öregedési jelek intenzíven láthatók, akkor a kúra ismételhető személyre szabott kozmetikai kezelési tervvel. A kúrában végzett soft lézer kezelések hatása összeadódik! 

Nagyon elégedett vagyok a Soft Lézer kezeléssel; "Kollégáim megkérdezték, hogy mi történt velem, olyan jól nézek ki!"
(István 52 éves)

Arckezelés Ára; 19.000Ft (mikrodermabrázióval; 21.000Ft) / alkalom
Arc+Nyakkezelés Ára; 22.000Ft (mikrodermabrázióval; 24.000Ft) / alkalom

Telefonos bejelentkezés; +36 20 43 33 147

 Bejelentkezem most!

 

Kapcsolat. Helyszín.

 
 

Rozaceás Gyulladt Arcbőr Kezelése Soft Lézerrel

            Fájó, égő érzés az arcbőrödön, mely túlzottan piros! Tipikusan úgy néz ki az arcod, mintha túlzott mértékben fogyasztanál alkoholt, és már kaptál is ilyen kellemetlen megjegyzéseket?

A gyenge hajszálerek genetikusan öröklődnek, valószínűleg a családban valamelyik szülőnél is fenn állt ez a probléma. A hajszálerek gyulladása lényeges mértékben csökkenthető a kozmetikai soft lézer kezeléssel, melynek során a nyugtató hatású zöld fénysugárral juttatjuk be az arcbőrödbe az érfal erősítő, nyugtató hatású szérumot. A kezelések hatására csökken az égő fájdalom, és csökken a gyulladás mértéke! A kezelés bármely évszakban végezhető, bármikor elkezdheted a soft lézer kúrát! Már egy kezelés is látványos eredményt mutat, azonban kúraszerű alkalmazása látványosabb! A kezelés a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében  kúraszerűen javasolt; hetente 1-szer 6 alkalommal, majd 2 hetente, és ritkítjuk a kúrát a 10 alkalomeléréséig, a fenntartó kezelés havonta 1-szer javasolt.

Az arckezelés ára: 19.000 Ft / alkalom
Telefonos Bejelentkezés: +36 20 43 33 147

Folt Halványítás Lézeres Arckezeléssel

            Túlzott napozás következtében, vagy már az évek múlásával megjelentek arcbőrödön a pigmentációs „barna foltocskák”, melyek sokkal öregebbnek láttatnak mások számára! Ugye téged is zavar, hogy öregebbnek látszol? A megoldás a fájdalom mentes kozmetikai soft lézer kezelés, mely során mikrodermabrázióval (speciális bőrcsiszolással) kombinálva a lézer sugár, és a mágneses erő hatásával juttatjuk be a bőrbe a folt halványító szérumot. A kezelés fájdalom mentes, főleg abban az időszakban javasolt, amikor az arcbőr nincs kitéve az UV sugárzásnak.  Már egy kezelés is látványos eredményt mutat, azonban kúraszerű alkalmazása látványosabb! A kezelés a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében  kúraszerűen javasolt; hetente 1-szer 6 alkalommal, majd 2 hetente, és ritkítjuk a kúrát a 10 alkalomeléréséig, a fenntartó kezelés havonta 1-szer javasolt. Amennyiben már érettebb a bőröd, az öregedési jelek intenzíven láthatók, akkor a kúra ismételhető személyre szabott kozmetikai kezelési tervvel. A kúrában végzett soft lézer kezelések hatása összeadódik! 

Arckezelés Mikrodermabrázióval Ára; 21.000Ft / alkalom
Telefonos Bejelentkezés;+36 20 43 33 147

 

A Férfi kozmetikai Lézer Kezelés Hatása

  • biostimulálja a sejteket, azaz a lézerfény energiájának átadásával növeli a sejtben a hasznos hatóanyagok hatását
  • növeli a sejtek energia szintjét
  • javítja a sejtek oxigén ellátását, segíti a sejtlégzést
  • meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat
  • fokozza a kollagén, és elasztikus rostok képződését
Ez mind azt az eredményt mutatja, hogy sokkal üdébb, megnyerőbb lesz az arcbőröd!
 
 

A lézeres arckezelések az alábbi esetekben nem végezhetők;
aktív gyomorfekély, aktív rákbetegség, elektromos implantátum (szívritmus szabályozó), szerv transzplantáció, láz esetén, aktív vírusos - bakteriális fertőzés esetén, akut keringési elégtelenség esetén, a szervezetbe levő fém implantátum, instabil cukorbetegség esetén. 

 Bejelentkezem most!

 

Kapcsolat. Helyszín.

 
Férfi kozmetikai lézeres arcfiatalítás, hegkezelés, rozacea kezelése, ráncok kezelése fájdalom mentesen! Tapasztalt szakembernél; Simon Éva holisztikus kozmetikusnál a XI. kerületben.
Telefonos bejelentkezés; +36 20 43 33 147
 

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus