Férfi Lézeres Arckezelés

    Férfi Kozmetikai Kezelés Soft Lézerrel

     
 •  
 • Megjelentek az arcodon, szemed környékén a ráncok?
 • Fáradt, fakó az arcbőröd?
 • Fájdalom mentes megoldást keresel?
 • Látványos javulást szeretnél?
Férfi kozmetikai kezelés soft lézerrel XI.kerület Simon Éva kozmetikus
 •  
  
           Szeretnél biztonságos, eredményes, fájdalom mentes arckezelést bőrproblémádra?
Az orvosi tanusítvánnyal rendelkező Lágy Lézer készülékkel, és a hozzá kifejlesztett speciális fényérzékeny szérumokkal diszkrét exkluzív környezetben rád szabott arckezelés, mely akár az évek óta húzódó bőrproblémádat. Bőrmegújító arckezelésed kb.60 perces, amely bármely évszakban végezhető! Az igényes XXI.századi férfiak számára ajánlom ezt az arckezelést!
 

vendég elégedettségi vélemény, interjú a férfi lézeres arckezelés után

     Heges Arcbőr Kezelése Soft Lézerrel

Akné (pattanás) okozta hegek csúfítják az arcodat, és szeretnél fájdalom mentesen szép, sima arcbőrt? 
    Akár télen, vagy nyáron is elkezdheted a hegkezelő kúrádat! A téli időszakban mikródermabráziót is alkalmazhatunk arckezelésedhez, igy hatékonyabb lesz a kezelés, és látványosabb lesz az eredmény. A speciális mágneses erő hatásával iális kromofor szérum a lézer fény, és a mágneses erő hatásával jut be a sejtjeidbe, így egyenlíti ki a heges bőrfelületet. A hegek mélységétől függően szükségszerű a rád szabott kozmetikai lézeres  arckezelési kúra. 
    A  kezelés kúraszerűen javasolt; minimum 6 kezelés hetente 1x, majd 2-3 hetente 1x 10 kezelésig. Utánna az elért eredmény fennmaradása érdekében fenntartó kezelés havonta1x szükséges. Amennyiben gondolod a kúra ismételhető. Minden esetben személyre szabott kezelési terv, és tanácsadás a kezelésekhez!
Arckezelés ára:       20.000Ft / alkalom, mikrodermabrázóval 22.000Ft
Arc+ nyakkezelés;    22.000Ft / alkalom, mikrodermabrázióval 24.000Ft
 
      " Régi hegek, akné csúfította az arcomat, nyakamat, amely már nagyon zavart. Több fajta kezelést kipróbáltam korábban, de nem hoztak eredményt a számomra. Ez a fajta kezelés hihetetlen simává, széppé varázsolta az arcbőrömet! Még a barátnőm is csodálkozik, hogy milyen szép lett a bőröm!"
(Gábor, 35 éves)    

 

 Jelentkezz be most!

 

           Kapcsolat. Helyszín.

 

      A férfi lézeres arckezelés előnyei

    Bármely évszakban végezhető a Soft Lézer kezelés
Fájdalom mentes
Külön a férfiak számára kifejlesztett Black essential szérum
Már egy kezelés is látványos hatású
A kúrában végzett Soft Lézeres kezelés tartósabb hatást eredményez
A bőr mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagokat, mint más elektokezmetikai eszköz
ASoft Lézer berendezés orvosi minősítéssel rendelkezik
   

     Már egy kezelés is látványos eredményt mutat, azonban kúraszerű alkalmazása látványosabb! A kezelés a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében  kúraszerűen javasolt; hetente 1-szer 6 alkalommal, majd 2 hetente, és ritkítjuk a kúrát a 10 alkalom eléréséig, a fenntartó kezelés havonta 1-szer javasolt. Amennyiben már érettebb a bőröd, az öregedési jelek intenzíven láthatók, akkor a kúra ismételhető személyre szabott kozmetikai kezelési tervvel. A kúrában végzett soft lézer kezelések hatása összeadódik! 

      "Nagyon elégedett vagyok a Soft Lézer kezeléssel; "Kollégáim megkérdezték, hogy mi történt velem, olyan jól nézek ki!"
(István 52 éves)

Arckezelés ára; 20.000 Ft ( mikrodermabrázióval 22.000Ft) / alkalom

Arc+ nyakkezelés ára; 22.000Ft (mikrodermabrázióval 24.000Ft) / alkalom

Telefonos bejelentkezés; +36 20 43 33 147

 

 

 

     Rozaceás, Gyulladt Arcbőr Kezelése Soft Lézerrel

            Fájó, égő érzés az arcbőrödön, mely túlzottan piros! Tipikusan úgy néz ki az arcod, mintha túlzott mértékben fogyasztanál alkoholt, és már kaptál is ilyen kellemetlen megjegyzéseket?
 

    A gyenge hajszálerek genetikusan öröklődnek, valószínűleg a családban valamelyik szülőnél is fenn állt ez a probléma. A hajszálerek gyulladása lényeges mértékben csökkenthető a kozmetikai soft lézer kezeléssel, melynek során a nyugtató hatású zöld fénysugárral juttatjuk be az arcbőrödbe az érfal erősítő, nyugtató hatású szérumot. A kezelések hatására csökken az égő fájdalom, és csökken a gyulladás mértéke! A kezelés bármely évszakban végezhető, bármikor elkezdheted a soft lézer kúrát! Már egy kezelés is látványos eredményt mutat, azonban kúraszerű alkalmazása látványosabb! A kezelés a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében  kúraszerűen javasolt; hetente 1-szer 6 alkalommal, majd 2 hetente, és ritkítjuk a kúrát a 10 alkalomeléréséig, a fenntartó kezelés havonta 1-szer javasolt.


Telefonos Bejelentkezés: +36 20 43 33 147

 

 

 Jelentkezz be most!

 

Kapcsolat. Helyszín.

 

      Folt Halványítás Lézeres Arckezeléssel

            Túlzott napozás következtében, vagy már az évek múlásával megjelentek arcbőrödön a pigmentációs „barna foltocskák”, melyek sokkal öregebbnek láttatnak mások számára! Ugye téged is zavar, hogy öregebbnek látszol? A megoldás a fájdalom mentes kozmetikai soft lézer kezelés, mely során mikrodermabrázióval (speciális bőrcsiszolással) kombinálva a lézer sugár, és a mágneses erő hatásával juttatjuk be a bőrbe a folt halványító szérumot. A kezelés fájdalom mentes, főleg abban az időszakban javasolt, amikor az arcbőr nincs kitéve az UV sugárzásnak.  Már egy kezelés is látványos eredményt mutat, azonban kúraszerű alkalmazása látványosabb! A kezelés a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében  kúraszerűen javasolt; hetente 1-szer 6 alkalommal, majd 2 hetente, és ritkítjuk a kúrát a 10 alkalomeléréséig, a fenntartó kezelés havonta 1-szer javasolt. Amennyiben már érettebb a bőröd, az öregedési jelek intenzíven láthatók, akkor a kúra ismételhető személyre szabott kozmetikai kezelési tervvel. A kúrában végzett soft lézer kezelések hatása összeadódik! 

Arckezelés Mikrodermabrázióval Ára; 21.000Ft / alkalom
Telefonos Bejelentkezés;+36 20 43 33 147

 

      A Férfi kozmetikai Lézer Kezelés Hatása

     
 • - biostimulálja a sejteket, azaz a lézerfény energiájának átadásával növeli a sejtben a hasznos hatóanyagok
    hatását
 • - növeli a sejtek energia szintjét
 • - javítja a sejtek oxigén ellátását, segíti a sejtlégzést
 • - meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat
 • - fokozza a kollagén, és elasztikus rostok képződését 
 • Ez mind azt az eredményt mutatja, hogy sokkal üdébb, megnyerőbb lesz az arcbőröd!
A lézeres arckezelések az alábbi esetekben nem végezhetők;

aktív gyomorfekély, aktív rákbetegség, elektromos implantátum (szívritmus szabályozó), szerv transzplantáció, láz esetén, aktív vírusos - bakteriális fertőzés esetén, akut keringési elégtelenség esetén, a szervezetbe levő fém implantátum, instabil cukorbetegség esetén. 

Férfi kozmetikai lézeres arcfiatalítás, hegkezelés, rozacea kezelése, ráncok kezelése fájdalom mentesen! Tapasztalt szakembernél; Simon Éva holisztikus kozmetikusnál a XI. kerületben.

Telefonos bejelentkezés; +36 20 43 33 147

 

 

 Jelentkezz be most!

 

               Kapcsolat. Helyszín.

 

Elérhetőség

Simon Éva holisztikus kozmetikus
Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.+36 20 43 33 147

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni arcbőröd ápolásához? Szeretnél friss, hiteles információt az új kozmetikai eljárásokról?

© 2012 Minden jog fenntartva

Simon Éva holisztikus kozmetikus