Érzékeny, Rozaceás Bőr Kozmetikai Kezelése

Rozaceás arcbőr kezelése XI.ker Simon Éva kozmetika

Gyakran ég, piros az arcbőröd? Zavarnak a kitágult hajszálerek? 
    Ez sajnos rosacea, amely a kis hajszálerek gyulladása. Ez a bőrprobléma életkortól függetlenül jelentkezhet.. A rozaceás, irritált, kipirosodott bőr kezelése feltétlenül fontos a jobb közérzeted, a gyulladás csökkentése érdekében. Jó hír, hogy ma már nagyszerű hatóanyagok alkalmazhatóak a kezelés során. Kozmetikai kezelésed során csak 0% parabén, allergia mentes, natúr kozmetikumokat használok, amellyel csökkentem a hajszálerek gyulladását.

A Rozaceás Bőr Nyugtatása Természetes Hatóanyagokkal

    A kezelés erősíti a kapillárisok falát, megszünteti a sérülésekből adódó fokozott gyulladást. Növeli az érfal rugalmasságát, serkenti a mikrócirkulációt. Csökkenti a bőr érzékenységét, hűsíti az irritált bőrt, helyreállítja a bőr védőfunkcióit. Jótékony hatású a gyulladt, igénybevett bőr számára gyulladás csökkentő hatóanyagok révén érfalerősítő hatású. Szebb bőrkép, jobb közérzet az innovatív arckezelés hatása. Hatásos arckezelés az érzékeny gyuladt bőrre!
A  kezelés főbb lépései;
  • ellazítás, a kezelésre való ráhangolódás
  • az arcbőr letisztítása
  • peelingezés gyengéd enzimes peelinggel
  • gyulladás csökkentő, érfalerősítő szérum + "hidegvasaló / krio terápia" a bőr nyugtatására
  • érfalerősítő lágy, nyugtató arcmasszázs zöld aventurinnal
  • hűsítő, gyulladás csökkentő arcmaszk
  • elbocsájtó krémezés
 
Hatóanyagok; C-vitamin, menta kivonat, levendula, vadgesztenye, tömjénfa kéreg és tőzegáfonya kivonat, avokadóolaj, kakaóvaj.
 
Érzékeny,gyulladt bőr rozacea kezelése nyugtató, érfalerősítés természetes hatóanyagokkal a bőrgyulladás megszüntetésére a XI. kerületben, Simon Éva kozmetikus - a problémás arcbőrök specialístája; +36 20 43 33 147

 

Hírek

Budapest, 1118
Dayka Gábor u. 3.
Rubin Wellness & Sport Központban


Simon Éva holisztikus kozmetikus
+36 20 43 33 147
Simon Éva holisztikus kozmetikus