Access Bars Kezelés, Érintés Terápia

A  Mély relaxációs, meditatív Access Bars / Lélek Terápiás Kezelésed során csakra harmonizációval nyugtatom meg tested - lelked. Majd a kezelés során biztosítom számodra, hogy ellazult szellemi és fizikai állapotban tudj feloldódni a téged szorongató stressz alól. Ebben az ellazult állapotban másképp érzed, látod a téged foglalkoztató problémáidat. Igy más dimenziókat élsz át, más térben korlátok nélkül. A rögzült mentális, érzelmi blokkjaid oldódnak. 

    Ugye mennyire izgalmasnak tűnik ez a lehetőség, amely a számodra is elérhető?! 

Az Access Bars Kezelés Felszabadítja a Tudatalatti Gátakat

    Fekve, nyugodt ellazult állapotban történik a szorongás oldása. A fejeden 32 olyan pont van ( ezek a "Bar"-ok), amelyet ha gyengédet megérintek az érzelmi központjaidat érintem, és törlődnek az életeid során rögzült sémák, melyek szerint éled az életed, és amelyek korlátoznak téged. Neked csak hozzá kell járulnod, hogy a felszabadító energia szabadon áramolhasson benned. A meditáció során felmerülő érzéseidnek, gondolataidnak nyugodtan hangot adhatsz, így tudjuk kezelni az érzéseidet. A Lélek Terápiás Kezelésed után megkönnyebbülve, megújulva már másképp látod az az addigi életed. Megtanítalak, hogy ha kérdésekben gondolkodsz, akkor megkapod a válaszokat, amelyekre megoldásként jönnek a válaszok az életedbe! Megtalálod a lehetőséged, hogy magadnak add meg, amit másoktól eddig hiába vártál!

A Felszabadító Access Bars kezelés hatása

Felismered önmagad, és elkezded alakítani a saját életed

Felszabadulsz a magad által felhúzott falaktól, melyek akadályoznak téged önmagad megismerésében

Megtanulod a megengedést önmagaddal szemben

Ki tudod nyitni a zárt ajtóidat, hogy megvalósítsd az álmaidat

Megkönnyebbül a lelked, és felszabadulsz

Gondolataid megtisztulnak, és újra fogalmazódnak a számodra fontos dolgok

Ráébredsz a választásod lehetőségéire, melyek korlátlanok

Az Access Bars kezelés életkortól függetlenül hölgyek és urak számára egyaránt javasolt, nincsenek ellenjavallatok!

Légy Önmagad, ismerd fel önmagad, hogy valójában ki vagy és kezd el alakítani életed túl azon, mint akinek eddig képzelted magad!

 

Simon Éva; +36 20 43 33 147 vagy online

 

 
 

    Kapcsolat. Helyszín.

Az Access Bars Kezelés Jótékonyan Hat Bőrödre

A stressz sok esetben hagy nyomot arcbőrünkön, és nem is tudjuk mi az oka. A kozmetikai kezelések a külső bőrképet javítják a a kezelés típusától függő hatásmechanizmussal a bőrre. A belső problémák oldására hívatott az Access Bars kezelés.

Bároknak a fejünkön lévő 32 pontot nevezzük, amelyben tároljuk emlékeinket, gondolatainkat, érzéseinket, hiedelmeinket, szorongásainkat.

A Bar-ok futtatása révén az agy hullámaid lelassulnak. Előjöhetnek emlékképeid a gyermekkorodból, korábbi életeidből. Ezek a tudatalatti emlékek okozzák szorongásaidat, akkor is ha tudni akarsz róla, akkor is, ha nem akarsz tudni róla. A kezelés folyamán felszínre kerülnek az életed eseményei és jelen leszel a saját életedben. 

Access Bars kezelés Simon Éva XI. kerület

    Fizikai síkon is lehetnek érzéseid, amelyek esetleges fájdalom formájában is megnyílvánulhatnak. Azonban a lélek terápiás kezelés során megtudjuk, hogy ezek valóban a te érzéseid vagy valaki mását vetted át. Régóta fennálló betegség esetén megtudhatod mi a valós lelki oka a fizikai fájdalmadnak. 

    A lélek terápiás kezeléseim során megtanul a tested befogadni, és elindulsz a változásod útján. Mikor lesz igazi változás? Ha megtanul a tested befogadni, és te magad lehetővé teszed s testednek, hogy választása lehessen, akarja-e azt, amihez eddig ragasztkodtál. Életed minden területén meg van a lehetőséged a változásra.

A bárok futtatása során rengeteg elektromos kisüléssel van dolgunk, ez energiát vesz igénybe. A lélek terápiás kezelés során a gondolataid elektromos alkotórészeinek kisülése történik.

    Ha nagyon gondolkodó tipus vagy, akkor ezek az agyi tevékenységek zömmel másoktól átvett gondolatok, érzések, érzelmek. 

Reményeid, álmaid valósággá válnak, ha engeded, hogy szabadon áramoljon feléd az energia.

 

 

Megengeded magadnak a felszabadult, boldog életet? Megengeded magadnak, hogy szabadon áramoljon feléd a pénz? Igen megengedem magamnak!

 

 

 
 

    Kapcsolat. Helyszín.

 

60 perces kezelés;   10.000Ft       

90 perces kezelés;   15.000Ft      

Szorongás oldása, lélek hangolás a múltbeli beidegződések, tudatalatti rossz emlékek, lelki gátak oldása Access Bar kezeléssel a XI. kerületben; Simon Éva terapeutánál fogoglalás Simon Éva; +36 20 43 33 147